Otteluinfo: Ilves–KuPS perjantaina 31.5. klo 18.00

Veikkausliigan kärkiottelu Ilves-KuPS käynnistyy Tammelan Stadionilla perjantaina 31.5. klo 18.00. Otteluun on myyty jo yli 5600 lippua, joten parhaat jäljellä olevat paikat kannattaa varmistaa nopeasti. Osta liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta ja tule mukaan nauttimaan perjantai-illan huippuottelusta!

Perjantaina klo 16.00 aukeava Tammelan Stadionin Ilves-Kauppa tarjoaa ottelupäivänä jalkapallon kannattajapaidan ostajille Ilves-pelaajan nimen ja numeron painatuksen veloituksetta.

Stadionin lipunmyynti ja lippuportit avautuvat klo 16.30, jonka jälkeen Tammelan ravintolapalvelut ja oheisohjelma tarjoavat viihdykettä koko perheelle. Happy Hour -tarjoukset ovat voimassa kaikilla myyntipisteillä klo 16.30–17.30.

Itäkatsomon palvelukäytävällä on mahdollista osallistua subsoccer-turnaukseen ja juhlistaa pelipäivää keltavihreillä Metkusen kasvomaalauksilla. Tunnelmaa ovat mukana luomassa myös Ipa-maskotti ja DJ Juissi.

Ennen ottelun alkua Elenia palkitsee Ilveksen energisimmät junioripelaajat. Otteluisäntänä toimii Fressi.

Ilves–KuPS-otteluennakko on luettavissa täällä.

Nähdään Tammelan Stadionilla!

16.00 Ilves-Kauppa aukeaa
16.30 Lippuportit avautuvat, ohjelmaa stadionilla
16.30–17.30 Happy Hour -tarjoukset
17.45 Alkushow
18.00 Ilves–KuPS käynnistyy

Tammelan Stadionin keskeinen sijainti mahdollistaa saapumisen vaivattomasti erilaisin liikkumisen keinoin läheltä ja kaukaa. Koostamamme saapumisohjeet löydät täältä.

Ilveksen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere.

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Koska Tammelan alueella on niukasti ylimääräisiä parkkipaikkoja, peleihin omalla autolla tuleville katsojille on varattu pysäköintitilaa edulliseen hintaan lähistöllä olevista halleista.

Katsojalla tulee olla puhelimessaan ladattuna Moovy-sovellus, jonka Kaupasta löytyy sopimuspysäköintituote nimeltä Futisparkki.

Tarjous koskee halleja P-Hämppi, P-Tullintori ja P-Kauppi. Pysäköinnin hinta Futisparkilla on 2,20 € / tunti. Hinta on voimassa Ilveksen pelipäivinä alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja loppuen tunti ottelun loppumisen jälkeen.

Katso lisää: Nyssen vyöhykkeet | Nyssen reittiopas | Futisparkki

Stadionin lippuportit aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ennen sisäänkäyntiä. Sisäänkäynti on mahdollista stadionin kaikista kulmista. Kaksi sisäänkäynneistä on Ilmarinkadun puolella ja kaksi Tammelankadun puolella.

Esteetön saapuminen Tammelan Stadionille tapahtuu Sammonaukion kulmasta, Tammelankadun ja Kalevan puistotien risteyksestä. Sammonaukion kulman sisääntulossa stadionin sisäpuolella on välittömästi hissi, jolla pääsee suoraan stadionin varatuille esteettömille katsomopaikoille.

VIP-sisäänkäynti Mercedes Clubille löytyy Salhojankadun puolelta (Salhojankatu 25).

Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti omaan B7/B6-katsomonosaan Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Median erillinen sisäänkäynti sijaitsee Salhojankadun puolella osoitteessa Salhojankatu 25c B.

Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi!

B-katsomo: Itäkatsomon takana sijaitsevalla palvelukäytävällä katsojia palvelee kahdeksan palvelupistettä, joista kaksi sijaitsee vieraskannattajien katsomonosassa. Palvelukäytävältä löytyy seuraavien tuotemerkkien ja palveluntarjoajien tuotteita: Fazer, Paulig, Tampereen Lihajaloste, Beck’s, Zapala, Muchos Nachos, Taffel, Pingviini jäätelöt, Munkkimiehet, Sinebrychoff, Bär Bar.

A-katsomo: Tammelan Stadionin 2. kerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu katsomoravintola Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Toisen kerroksen ulkotasanteilta löytyy myös palvelupisteitä. Kultaiseen Ilvekseen on pelin aikana vapaa pääsy kaikista katsomoista.

Tammelan Stadionin VIP-tilat tunnetaan jatkossa nimellä Mercedes Club. 800 m2 sisäravintola sijaitsee stadionin 3. kerroksessa. Mercedes Clubille saavutaan oman sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Salhojankadun varrella stadionin pelaajasisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynnin jälkeen Mercedes Clubin tiloihin voi siirtyä joko hissillä tai rappusia pitkin.

Mercedes Club aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Club-lippuun sisältyy laadukas lämmin ruoka ennen ottelua, vapaa kaato alkoholittomista ja miedoista alkoholijuomista (loppuu 15 min ottelun päättymisen jälkeen), kahvitarjoilu pienen makean kanssa sekä ottelun jälkeinen pikkusuolainen. Mercedes Clubilaisilla on oma katsomonosa, jossa peliä voi seurata lämmitettävältä nahkaistuimelta. Clubilla on ennen ottelua, ottelun tauolla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja haastatteluja.

Lue lisää: Tammelan Stadionin tilat ja palvelut

Tammelan Stadionin eteläpäädyssä katutasossa sijaitsevaan Ilves-Kauppaan on sisäänpääsy suoraan Tammelankadun puolelta. Myymälä on avoinna kotiottelupäivinä aina ottelun loppuun asti ja vähän sen jälkeen, joten ehdit hyvin tekemään viimeiset ostokset myös ottelun loputtua.

Ilveksen jalkapallon ja jääkiekon kannattajatuotteet löydät ja tilaat kätevästi vuorokauden ympäri yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa kauppa.ilves.com.

Ilves-päivää vietetään tänä vuonna Särkänniemen huvipuistossa keskiviikkona 14.8. Lue lisää rannekkeiden ja pääsylippujen myynnistä Ilves ry:n verkkosivuilta.

Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen kausikortteihin sisältyy pääsy Kakkosen B-lohkossa pelaavan Ilves/2:n kotiotteluihin Tammelan Stadionille. Seuraava kotiottelu on vuorossa tänään keskiviikkona 29.5. klo 19.00, jolloin vastassa on Pallo-Iirot.

Ilves/2:n otteluiden liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja stadionilla ottelua ennen pohjoispäädyssä Ilmarinkadun lipunmyyntipisteessä. Sisäänkäynti otteluihin tapahtuu stadionin A/D-kulmasta.