Saapuminen Ilveksen ottelutapahtumaan

Tammelan Stadionin keskeinen sijainti mahdollistaa saapumisen vaivattomasti erilaisin liikkumisen keinoin läheltä ja kaukaa. Hyvät kevyen liikenteen kulkuyhteydet mahdollistavat kävellen ja pyörällä saapumisen erinomaisesti. Molempien Tampereen ratikkalinjojen pysäkit (Linjat 1 ja 3) ovat aivan stadionin vieressä. Tampereen seudun joukkoliikenteen useilla bussilinjoilla pääsee aivan stadionin viereen, ja Tampereen rautatieasemalta on matkaa vain noin 500 metriä. Pysäköintitilaa ei stadionin läheisyydessä juuri autoille ole, joten autolla saavuttaessa lähialueen Finnpark-pysäköintihallit ovat pysäköintiin vaivattomin ratkaisu.

Joukkoliikenteellä maksutta ja vaivattomasti

Ilveksen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Katso lisää: Nyssen vyöhykkeet | Nyssen reittiopas

Kävellen ja pyörällä

Kävellen tai pyörällä on vaivatonta saapua stadionille hyvien kevyen liikenteen kulkuyhteyksien mahdollistamana, sekä läheisiltä joukkoliikenteen pysäkeiltä. Stadionin korttelissa on satoja pyöräpaikkoja ja naapurikortteleissa satoja lisää. Salhojankadun, Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien varrella on useita pyöräpysäköintipaikkoja aivan stadionin laidalla.

Autolla

Tammelan alueella on niukasti parkkipaikkoja, joten peleihin omalla autolla tuleville katsojille on varattu pysäköintitilaa edulliseen hintaan lähistöllä olevista Finnparkin pysäköintihalleista P-Hämpista, P-Tullintorilta, Technopolis Asemakeskuksesta ja P-Kaupista. Katsojalla tulee olla ladattuna Moovy-sovellus, josta löytyy sopimuspysäköintituote nimeltä Futisparkki, Ilves. Pysäköinnin hinta Futisparkilla on 2,20 € / tunti. Hinta on voimassa kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja loppuen tunti ottelun loppumisen jälkeen.

Moovy on laatinut kaupunkiin etelästä, idästä ja lännestä ajaville stadionvieraille kartan, josta löytyvät tulosuunnasta suositellut pysäköintihallit.

Sisäänkäynti ja esteetön saapuminen

Stadionin lippuportit aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ennen sisäänkäyntiä. Sisäänkäynti on mahdollista stadionin kaikista kulmista. Kaksi sisäänkäynneistä on Ilmarinkadun puolella ja kaksi Tammelankadun puolella.

Esteetön saapuminen Tammelan Stadionille tapahtuu Sammonaukion kulmasta, Tammelankadun ja Kalevan puistotien risteyksestä. Sammonaukion kulman sisääntulossa stadionin sisäpuolella on välittömästi hissi, jolla pääsee suoraan stadionin varatuille esteettömille katsomopaikoille.

VIP-sisäänkäynti Mercedes Clubille löytyy Salhojankadun puolelta (Salhojankatu 25).

Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti omaan B7/B6-katsomonosaan Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi!

Ravintolapalvelut

B-katsomo: Itäkatsomon takana sijaitsevalla palvelukäytävällä katsojia palvelee kahdeksan palvelupistettä, joista kaksi sijaitsee vieraskannattajien katsomonosassa. Palvelukäytävältä löytyy seuraavien tuotemerkkien ja palveluntarjoajien tuotteita: Fazer, Paulig, Tampereen Lihajaloste, Beck’s, Zapala, Muchos Nachos, Taffel, Pingviini jäätelöt, Munkkimiehet, Sinebrychoff, Bär Bar.

A-katsomo: Tammelan Stadionin 2. kerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu ”sportbar” Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Kultaiseen Ilvekseen on pelin aikana vapaa pääsy kaikista katsomoista.

Tammelan Stadionin VIP-tilat tunnetaan jatkossa nimellä Mercedes Club. 800 m2 sisäravintola sijaitsee stadionin 3. kerroksessa. Mercedes Clubille saavutaan oman sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Salhojankadun varrella stadionin pelaajasisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynnin jälkeen Club-tiloihin voi siirtyä joko hissillä tai rappusia pitkin.

Mercedes Club aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Club-lippuun sisältyy laadukas lämmin ruoka ennen ottelua, vapaa kaato alkoholittomista ja miedoista alkoholijuomista (loppuu 15 min ottelun päättymisen jälkeen), kahvitarjoilu pienen makean kanssa sekä ottelun jälkeinen pikkusuolainen. Mercedes Clubilaisilla on oma katsomonosa, jossa peliä voi seurata lämmitettävältä nahkaistuimelta. Clubilla on ennen ottelua, ottelun tauolla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja haastatteluja.

Lue lisää: Tammelan Stadionin tilat ja palvelut