Ilves Edustus Oy ja Tampereen seudun joukkoliikenne tapahtumalippuyhteistyöhön

Ilveksen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkaoikeuden Nysse-liikenteessä!

Ilveksen Veikkausliigajoukkue on solminut tapahtumalippuyhteistyön Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa. Yhteistyön kautta halutaan mahdollistaa katsojille maksuton ja mahdollisimman vaivaton, sekä vastuullinen vaihtoehto saapua Ilveksen ottelutapahtumiin.

– Tämä on mahtava juttu. Ottelulippuun ja kausikorttiin kuuluva matkustusoikeus tuo saapumiseen helppoutta ja vaivattomuutta, mutta on samalla myös merkittävä ottelutapahtuman vastuullisuuden näkökulmasta. Toivottavasti katsojat ottavatkin asian heti omakseen ja saamme bussit, ratikat ja lähijunat pullistelemaan Ilves-kannattajista alusta asti, sanoo Ilveksen yhteisö- ja vastuullisuusasioista vastaava Olli Vakkala.

Tammelan Stadion on joukkoliikenteellä erittäin hyvin saavutettavissa. Ottelulipun matkustusoikeus on voimassa ottelupäivänä. Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteella jokaisella matkalla, erillistä Nysse-lippua ei tarvita.

– Olemme iloisia voidessamme yhdistää joukkoliikennematkat nyt myös Ilveksen Veikkausliiga-ottelulippuihin. Tämä mahdollistaa sujuvan ja vaivattoman matkustamisen Ilveksen kotiotteluihin ja auttaa vähentämään ruuhkia Tammelan stadionin ympäristössä. Tapahtumalippu on jo osoittanut toimivuutensa paikallisissa jääkiekon Liiga-otteluissa, ja saamamme palaute on ollut erittäin myönteistä. On hienoa nähdä, miten tämä uusi yhteistyö Ilveksen kanssa otetaan vastaan, sanoo joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Lipulla voi matkustaa:

  • Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa (Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa)
  • VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere
  • Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Lisätiedot: nysse.fi/tapahtumalippu