Futisparkki on autoilijan valinta Ilveksen otteluissa

Ilveksen Veikkausliiga-joukkue ja Finnpark ovat aloittaneet yhteistyökumppanuuden, joka tarjoaa jalkapallokannattajille mahdollisuuden hyödyntää uutta Futisparkki-tuotetta Ilveksen otteluissa. Moovy-sovellus on Ilves-kannattajalle helpoin ratkaisu pysäköintiin.

Ilveksen Veikkausliiga-kausi 2024 käynnistyy kotiottelulla FC Lahtea vastaan uudella Tammelan Stadionilla lauantaina 6.4. Koska Tammelan alueella on niukasti ylimääräisiä parkkipaikkoja, on otteluihin omalla autolla tuleville katsojille varattu pysäköintitilaa edulliseen hintaan lähistöllä olevista pysäköintihalleista.

Katsojalla tulee olla puhelimessaan ladattuna Moovy-sovellus, josta löytyy ennen kauden alkua tuote nimeltä Futisparkki, Ilves. Futisparkilla saa edullisen tarjouksen koko kauden ajaksi neljään pysäköintihalliin.

Tarjous koskee halleja P-Hämppi, P-Tullintori, Technopolis Asemakeskus ja P-Kauppi. Pysäköinnin hinta Futisparkilla on 2,20 € / tunti. Hinta on voimassa Ilveksen ottelupäivinä alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja loppuen tunti ottelun loppumisen jälkeen.

Kaupin pysäköintihalli on mukana siksi, että Ilveksen ottelulipulla pääsee ilmaiseksi Tampereen joukkoliikenteeseen. Kaupista Tammelan Stadionille matkustaa helposti ratikalla.

Technopolis Asemakeskuksella on vielä oma erillinen Futisparkki-tuote, jolla pysäköinti maksaa Ilveksen otteluiden aikaan 2 € / h.

Futisparkissa maksetaan pysäköinnistä vain käytön mukaan. Parkkia ei tarvitse ostaa koko kauden ajaksi.

Futisparkki on käytössä heti Ilveksen ensimmäisestä ottelusta 6.4. lähtien.

Katso tästä, miten voit saapua Tammelan stadionille.

Finnpark Oy

Finnpark on suomalainen konserni, joka harjoittaa pysäköinti- ja kiinteistöliiketoimintaa emoyhtiön kokonaan tai osaksi omistamiensa tytäryhtiöiden kautta. Keväällä 2022 konsernissa toteutettiin rakennejärjestely, jonka seurauksena pysäköintiliiketoiminta ja kiinteistöliiketoiminta eriytettiin omiksi yhtiöikseen Finnpark-konserniin ja suorat kiinteistöomistukset yhtiöitettiin kiinteistöyhtiöiksi. Järjestelyn tavoitteena on mm. konsernin liiketoiminta-alueiden ohjaamisen ja mittaamisen helpottaminen. Vuoden 2024 alussa pysäköintiliiketoiminta jaettiin Finnpark Pysäköinti Oy:ksi ja Moovy Oy:ksi. Finnpark-konsernin omistaa Tampereen kaupunki.

Finnpark on asiakkailleen sujuvan urbaanin elämän mahdollistaja, joka toteuttaa Tampereen kaupungin ”Viiden tähden keskusta” -strategiaa ja kehittää Tamperetta pohjoismaiden parhaaksi ja houkuttelevimmaksi suurkaupungiksi. Yhtiön visiona on olla halutuin pysäköintipalvelujen tuottaja koko Suomessa.

Lue lisääFinnpark.fi / Moovy.fi