Veho Ilveksen ja Tammelan Stadionin kumppaniksi – stadionin klubitilojen nimeksi Mercedes Club

Kuva: Jimi Soinila

Veikkausliiga-joukkue Ilves, Tammelan Stadion ja Veho ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen lauantaina alkavan Veikkausliiga-kauden alla.

Uudistunut Ilveksen miesten jalkapallon edustusjoukkue saa kumppanikseen Veho Oy Ab:n ja sekä Vehon maahantuoman Mercedes-Benzin. Veho on Mercedes-Benz-ajoneuvojen johtava maahantuoja sekä monipuolisia liikkumispalveluita tarjoava yritys.

– Ilves on uuden kauden kynnyksellä yksi seuratuimmista Veikkausliiga-joukkueista ja tunnetuimmista suomalaisista urheilubrändeistä. Meille oli tärkeää löytää tunnettu, vastuullinen ja luotettava autokumppani, ja sitä Veho ja Mercedes todellakin ovat. On todella hienoa, että saamme kumppaniksemme yhden maailman johtavista autobrändeistä, sanoo Ilves Edustus Oy:n ja Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Tammelan Stadionin kolmannen kerroksen elämykselliset klubitilat saavat yhteistyökumppanuuden myötä nimen Mercedes Club. Ilves Stadion Oy vuokraa stadionin upeita kokous- ja neuvottelutiloja yrityksille, yhdistyksille ja yksityisjuhliin ottelutapahtumien ulkopuolella.

– Tavoitteenamme on rakentaa Mercedes Clubista yksi kaupungin johtavista tapahtumatiloista, jota pystymme muokkaamaan yritysasiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi, sanoo Niklas-Salminen.

Veho Oy Ab

Veho on vuonna 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen yhtiön toiminnan ydin. Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa Veho tarjoaa asiakkailleen monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin.