Otteluinfo: Ilves–AC Oulu lauantaina 4.5.

Sunnuntaina Maarianhaminassa voittotilinsä avannut Ilves jatkaa pisteiden metsästystä lauantaina Tammelan Stadionilla, jonne vieraaksi saapuu AC Oulu. Ottelu alkaa klo 15.00.

Pelipäivänä klo 13.00 aukeava Tammelan Stadionin Ilves-Kauppa tarjoaa lauantaina jalkapallon kannattajapaidan ostajille Ilves-pelaajan nimen ja numeron painatuksen veloituksetta. Stadionin lippuportit avautuvat klo 13.30, ja Tammelan ravintolapalvelut sekä oheisohjelma tarjoavat monipuolista syötävää ja viihdettä koko perheelle.

Ennen ottelun alkua ovat vuorossa Elenian energisimmän juniorin palkitseminen ja Ilves-pelaaja Santeri Haaralan palkitseminen 100 pelatun Veikkausliiga-ottelun rajan saavuttamisesta. Lisäksi kunnioitamme kausina 1989–1991 Ilveksessä pelanneen seuralegenda Marek Czakonin muistoa. Viime viikolla menehtynyt Czakon voitti kaudella 1990 Ilveksessä Suomen Cupin ja oli Futisliigan paras maalintekijä.

Ottelun jälkeen on mahdollista ottaa yhteiskuvia ja kerätä nimikirjoituksia, kun Ilveksen joukkue saapuu vaihtamaan kuulumisia kannattajien kanssa. Meet & Greet järjestetään stadionin B-puolen palvelukäytävällä.

Ilves–AC Oulu-otteluennakko on luettavissa täällä.

Nähdään Tammelan Stadionilla!

13.00 Ilves-Kauppa aukeaa
13.30 Lippuportit avautuvat, ohjelmaa stadionilla
14.45 Alkushow
15.00 Ottelu Ilves–AC Oulu alkaa
Ottelun jälkeen Meet & Greet (B-katsomon palvelukäytävä)

Tammelan Stadionin keskeinen sijainti mahdollistaa saapumisen vaivattomasti erilaisin liikkumisen keinoin läheltä ja kaukaa. Koostamamme saapumisohjeet löydät täältä.

Ilveksen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere.

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Katso lisää: Nyssen vyöhykkeet | Nyssen reittiopas | Futisparkki

Stadionin lippuportit aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ennen sisäänkäyntiä. Sisäänkäynti on mahdollista stadionin kaikista kulmista. Kaksi sisäänkäynneistä on Ilmarinkadun puolella ja kaksi Tammelankadun puolella.

Esteetön saapuminen Tammelan Stadionille tapahtuu Sammonaukion kulmasta, Tammelankadun ja Kalevan puistotien risteyksestä. Sammonaukion kulman sisääntulossa stadionin sisäpuolella on välittömästi hissi, jolla pääsee suoraan stadionin varatuille esteettömille katsomopaikoille.

VIP-sisäänkäynti Mercedes Clubille löytyy Salhojankadun puolelta (Salhojankatu 25).

Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti omaan B7/B6-katsomonosaan Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Median erillinen sisäänkäynti sijaitsee Salhojankadun puolella osoitteessa Salhojankatu 25c B.

Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi!

Poikkeusjärjestely stadionilta poistumiseen

Stadionin BC-kulmauksessa (Kalevan Puistotien ja Tammelankadun kulma) on toistaiseksi käytössä poikkeusjärjestelyt. Järjestelyistä johtuen ottelun jälkeen stadionilta poistuminen on BC-kulmauksen sijaan palvelukäytävällä sijaitsevan huoltotunnelin kautta. Muut portit ovat normaalisti käytössä myös poistuessa stadionilta.

B-katsomo: Itäkatsomon takana sijaitsevalla palvelukäytävällä katsojia palvelee kahdeksan palvelupistettä, joista kaksi sijaitsee vieraskannattajien katsomonosassa. Palvelukäytävältä löytyy seuraavien tuotemerkkien ja palveluntarjoajien tuotteita: Fazer, Paulig, Tampereen Lihajaloste, Beck’s, Zapala, Muchos Nachos, Taffel, Pingviini jäätelöt, Munkkimiehet, Sinebrychoff, Bär Bar.

A-katsomo: Tammelan Stadionin 2. kerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu katsomoravintola Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Toisen kerroksen ulkotasanteilta löytyy myös palvelupisteitä. Kultaiseen Ilvekseen on pelin aikana vapaa pääsy kaikista katsomoista.

Tammelan Stadionin VIP-tilat tunnetaan jatkossa nimellä Mercedes Club. 800 m2 sisäravintola sijaitsee stadionin 3. kerroksessa. Mercedes Clubille saavutaan oman sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Salhojankadun varrella stadionin pelaajasisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynnin jälkeen Mercedes Clubin tiloihin voi siirtyä joko hissillä tai rappusia pitkin.

Mercedes Club aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Club-lippuun sisältyy laadukas lämmin ruoka ennen ottelua, vapaa kaato alkoholittomista ja miedoista alkoholijuomista (loppuu 15 min ottelun päättymisen jälkeen), kahvitarjoilu pienen makean kanssa sekä ottelun jälkeinen pikkusuolainen. Mercedes Clubilaisilla on oma katsomonosa, jossa peliä voi seurata lämmitettävältä nahkaistuimelta. Clubilla on ennen ottelua, ottelun tauolla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja haastatteluja.

Lue lisää: Tammelan Stadionin tilat ja palvelut

Tammelan Stadionin eteläpäädyssä katutasossa sijaitsevaan Ilves-Kauppaan on sisäänpääsy suoraan Tammelankadun puolelta. Myymälä on avoinna kotiottelupäivinä aina ottelun loppuun asti ja vähän sen jälkeen, joten ehdit hyvin tekemään viimeiset ostokset myös ottelun loputtua.

Ilveksen jalkapallon ja jääkiekon kannattajatuotteet löydät ja tilaat kätevästi myös vuorokauden ympäri yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa kauppa.ilves.com.

Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen kausikortteihin sisältyy pääsy Kakkosen B-lohkossa pelaavan Ilves/2:n kotiotteluihin Tammelan Stadionille. Seuraava kotiottelu on vuorossa sunnuntaina 5.5. klo 14.00, jolloin vastassa on FC Inter 2.

Suomen Cupissa Ilves/2:n taival jatkuu myös kotiottelulla Tammelassa. Neljännellä kierroksella vastaan asettuu FC Interin Veikkausliiga-joukkue. Ottelu pelataan Tammelan Stadionilla keskiviikkona 8.5. klo 19.00. Lue lisää täältä.

Ilves/2:n otteluiden liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja stadionilla ottelua ennen pohjoispäädyssä Ilmarinkadun lipunmyyntipisteessä. Sisäänkäynti otteluihin tapahtuu stadionin A/D-kulmasta.