Tervetuloa tänään Ratinaan – tietoja tapahtuman järjestelyistä

 

 

Lauantaina pelataan Ratinassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Ilveksen vieraaksi Veikkausliigan 4. kierroksen otteluun saapuu KTP. Ottelu alkaa klo 17.00. Stadionin portit aukaistaan klo 16.00. Tässä alla muita tietoja ottelutapahtuman järjestelyistä.

Saapuminen stadionille

Sisäänkäynti stadionille tapahtuu stadionin keskustan puoleisista sisäänkäynneistä. Ratinan kauppakeskuksen puoleisesta päädystä sekä Laukontorin puoleisesta päädystä. Molemmilla porteilla on myös lipunmyynti.

VIP-sisäänkäynti sijaitsee Ratinan rantatien puolella stadionin keskivaiheen kohdalla. Sisäänkäynti on merkitty Ilves-lipuilla. VIP-tilat avataan myös klo 16.00.

Noudettavat liput ovat noudettavissa kauppakeskuksen puoleisella lipunmyyntikopilla.


Ennakkolipunmyynti

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa https://www.lippu.fi/event/ilves-edustus-veikkausliiga-2023-tampereen-stadion-16576190/

Lisäksi ennakkolippuja on myynnissä seuraavissa Lippupisteen myyntipisteissä:

KCM Turtola                           KCM Linnainmaa

KCM Pirkkala                         KCM Nokia

KCM Valkeakoski                   KCM Lielahti

KCM Ylöjärvi                          Ideapark info

Stockmann                             Kulttuurikioski

Aplodi

 

Kausikortit

Kausikorteilla pääsee sisään otteluun normaalisti molemmista sisäänkäynneistä.


Palvelut stadionilla

Stadionilla yleisöä palvelee useita kioski-/grillipisteitä A-katsomon yhteydessä. Kioski- ja grillikioskien valikoimasta löytyy juotavaa ja purtavaa niin perheen pienimmille kuin myös aikuisille erilaisista oluista limppareihin, makkaroista hotdogeihin sekä makeisia että suolaisia herkkuja.

Fanituotemyyntipiste sijaitsee A-katsomon takana sijaitsevalla tasanteella.

Pääanniskelualue sijaitsee pääkatsomon Laukonsillan puoleisessa päädyssä A/C-tasanteella. Anniskelualueen lisäksi alkoholituotteita voi nauttia stadion A-katsomon takana sijaitsevalla palvelutasanteella ja K-18 on anniskelukatsomoissa, joissa voi nauttia alkoholituotteita omalla paikallaan. Pääkatsomon anniskelukatsomot (K18) sijaitsevat A2, A3 ja A4 katsomoiden yläosissa (rivistä 11 ylöspäin).

Tällä kaudella otteluissa on luvassa myös Harri Hollin haastattelemana Ilves-legendojen kuulumisia. Haastattelut tehdään ennen ottelua pääkatsomon keskitasanteella. Muista tulla ajoissa paikalle!


Maksaminen stadionilla

Maksaminen stadionilla tapahtuu pääsääntöisesti korttimaksulla. Katsomoiden A1 ja A3 läheisyydessä on kioski-/grillipisteet, jossa voi maksaa myös käteisellä.

 

Tervetuloa viihtymään ja kannustamaan Ilvestä Ratinaan!

 

Liput ennakkoon täältä