Petteri Pennanen siirtyy Intian Superliigaan

Tampereen Ilveksen keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen siirtyy Intian Superliigaan. Kaudesta 2022 asti Ilvestä edustaneella Pennasella oli sopimuksessaan pykälä mahdollisuudesta siirtyä ulkomaille ennalta sovittua summaa vastaan. Tämä pykälä aktivoituu tulevassa siirrossa ja Ilves saa siirtokorvauksen. Peten uusi työnantaja selviää myöhemmin uuden seuran tiedottaessa siirrosta.

Pennanen kiittää koko Ilves-yhteisöä yhteisestä ajasta Tampereella ja Ilveksessä;

”Haluan kiittää näistä vajaasta parista vuodesta koko Ilves-perhettä, kanssapelaajia, valmennusta, kaikkia taustaorganisaatiossa, tuhansia junioreita sekä tietenkin kannattajia. Perheemme on viihtynyt Tampereella alusta asti todella hyvin ja siirrosta huolimatta perheen koti pysyy täällä.

Haluan toivottaa joukkueelle paljon tsemppiä loppukauteen Veikkausliigaan sekä Suomen Cupin puolella, jossa himoittu pokaali on enää kahden voiton päässä. Päätös lähtemisestä ei todellakaan ollut helppoa, mutta olen täysin varma siitä, että Ilves on seurana oikealla tiellä kohti Suomen terävintä kärkeä – ja tulee sinne myös nousemaan.”

Ilves kiittää Petteriä panoksestaan seuran eteen sekä toivottaa onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.

Tapahtuneiden siirtojen johdosta Ilveksen tavoitteena on vahvistaa joukkuetta 2-4 pelaajalla kesän siirtoikkunassa. Vahvistusten kartoitusta on tehty, ja tullaan tekemään, aktiivisesti, jotta oikeat pelaajat saadaan joukkueeseen.

Ilveksen seuraava ottelu Veikkausliigassa on lauantaina 15.7. klo 15 alkaen Ratinan stadionilla, kun vastaan asettuu IFK Mariehamn.