Otteluinfo: Ilves–IF Gnistan lauantaina 13.4.

Ilveksen kotiottelut jatkuvat Tammelan Stadionilla lauantaina 13.4. Klo 14.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Veikkausliigaan noussut helsinkiläinen IF Gnistan.

Tammelan Stadionin Ilves-Kauppa aukeaa klo 12.00, ja Ilves-pelaaja Santeri Haarala vierailee myymälässä klo 12–13. Lauantain ajan Tammelan Stadionin Ilves-Kauppa tarjoaa kaikille jalkapallon kannattajapaidan ostajille valitsemanne Ilves-pelaajan nimen ja numeron painatuksen veloituksetta! Ilves-Kauppa on auki klo 18 saakka.

Stadionin lippuportit avautuvat klo 12.30. Tammelan ravintolapalvelut sekä oheisohjelma tarjoavat monipuolista syötävää ja viihdettä koko perheelle jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Itäkatsomon palvelukäytävällä on mahdollista osallistua subsoccer-turnaukseen ja juhlistaa pelipäivää keltavihreillä Metkusen kasvomaalauksilla. Tunnelmaa ovat mukana luomassa myös Ipa-maskotti ja DJ Juissi.

Hyödynnä ottelun tarjous – kaksi lippua yhden hinnalla – ja tule viettämään Parasta aikaa yhdessä!

Lauantain Veikkausliiga-ottelun jälkeen Tammelan Stadionilla nähdään Ilveksen naisten sarja-avaus FC Honkaa vastaan. Klo 18.00 alkavaan Kansallisen Liigan otteluun on ilmainen sisäänpääsy, ja tavoitteena on Kansallisen Liigan yleisöennätys.

Nähdään Tammelan Stadionilla!

  • 12.00 Ilves-Kauppa aukeaa
  • 12–13 Meet & Greet: Santeri Haarala (Ilves-Kauppa)
  • 12.30 Lippuportit avautuvat, ohjelmaa stadionilla
  • 13.45 Alkushow
  • 14.00 Veikkausliiga-ottelu Ilves–IF Gnistan
  • 18.00 Kansallisen Liigan ottelu Ilves–FC Honka

Tammelan Stadionin keskeinen sijainti mahdollistaa saapumisen vaivattomasti erilaisin liikkumisen keinoin läheltä ja kaukaa. Koostamamme saapumisohjeet löydät täältä.

Ilveksen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere.

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Katso lisää: Nyssen vyöhykkeet | Nyssen reittiopas

Stadionin lippuportit aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ennen sisäänkäyntiä. Sisäänkäynti on mahdollista stadionin kaikista kulmista. Kaksi sisäänkäynneistä on Ilmarinkadun puolella ja kaksi Tammelankadun puolella.

Esteetön saapuminen Tammelan Stadionille tapahtuu Sammonaukion kulmasta, Tammelankadun ja Kalevan puistotien risteyksestä. Sammonaukion kulman sisääntulossa stadionin sisäpuolella on välittömästi hissi, jolla pääsee suoraan stadionin varatuille esteettömille katsomopaikoille.

Mercedes Clubin sisäänkäynti löytyy Salhojankadun puolelta (Salhojankatu 25).

Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti omaan B7/B6-katsomonosaan Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Median erillinen sisäänkäynti sijaitsee Salhojankadun puolella osoitteessa Salhojankatu 25c B.

Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi!

Poikkeusjärjestely stadionilta poistumiseen

Stadionin BC-kulmauksessa (Kalevan Puistotien ja Tammelankadun kulma) on toistaiseksi käytössä poikkeusjärjestelyt. Järjestelyistä johtuen ottelun jälkeen stadionilta poistuminen on BC-kulmauksen sijaan palvelukäytävällä sijaitsevan huoltotunnelin kautta. Muut portit ovat normaalisti käytössä myös poistuessa stadionilta.

B-katsomo: Itäkatsomon takana sijaitsevalla palvelukäytävällä katsojia palvelee kahdeksan palvelupistettä, joista kaksi sijaitsee vieraskannattajien katsomonosassa. Palvelukäytävältä löytyy seuraavien tuotemerkkien ja palveluntarjoajien tuotteita: Fazer, Paulig, Tampereen Lihajaloste, Beck’s, Zapala, Muchos Nachos, Taffel, Pingviini jäätelöt, Munkkimiehet, Sinebrychoff, Bär Bar.

A-katsomo: Tammelan Stadionin 2. kerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu katsomoravintola Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Toisen kerroksen ulkotasanteilta löytyy myös palvelupisteitä. Kultaiseen Ilvekseen on pelin aikana vapaa pääsy kaikista katsomoista.

Tammelan Stadionin VIP-tilat tunnetaan jatkossa nimellä Mercedes Club. 800 m2 sisäravintola sijaitsee stadionin 3. kerroksessa. Mercedes Clubille saavutaan oman sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Salhojankadun varrella stadionin pelaajasisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynnin jälkeen Mercedes Clubin tiloihin voi siirtyä joko hissillä tai rappusia pitkin.

Mercedes Club aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Club-lippuun sisältyy laadukas lämmin ruoka ennen ottelua, vapaa kaato alkoholittomista ja miedoista alkoholijuomista (loppuu 15 min ottelun päättymisen jälkeen), kahvitarjoilu pienen makean kanssa sekä ottelun jälkeinen pikkusuolainen. Mercedes Clubilaisilla on oma katsomonosa, jossa peliä voi seurata lämmitettävältä nahkaistuimelta. Clubilla on ennen ottelua, ottelun tauolla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja haastatteluja.

Lue lisää: Tammelan Stadionin tilat ja palvelut

Tammelan Stadionin Ilves-Kaupan avajaisia vietettiin viime lauantaina Veikkausliiga-avauksen yhteydessä. Stadionin eteläpäädyssä katutasossa sijaitsevaan Ilves-Kauppaan on sisäänpääsy suoraan Tammelankadun puolelta. Myymälä on avoinna kotiottelupäivinä aina ottelun loppuun asti ja vähän sen jälkeen, joten ehdit hyvin tekemään viimeiset ostokset myös ottelun loputtua.

Ilveksen jalkapallon ja jääkiekon kannattajatuotteet löydät ja tilaat kätevästi myös vuorokauden ympäri yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa kauppa.ilves.com.

Ilveksen naisten kotiottelut pelataan myös Tammelan Stadionilla. Kansallisen Liigan avauskierroksen ottelu Ilves–FC Honka käynnistyy lauantain Veikkausliiga-ottelun jälkeen klo 18.00. Otteluisäntänä toimiva BearIT tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Tavoitteena on sarjan yleisöennätys!

ilvesnaisetjalkapallo.fi