Olli Vakkalasta Ilves Edustus Oy:n vastuullisuuskoordinaattori

Ilves Edustus Oy panostaa entistä vahvemmin nyt ja tulevaisuudessa vastuullisuuteen, kun entinen miesten edustusjoukkueen pelaaja ja kapteeni Olli Vakkala liittyy osaksi organisaatiota vastuullisuuskoordinaattorin rooliin.

Vakkala edusti Ilvestä vuosina 2010-2015 Kakkosessa, Ykkösessä, ja lopulta Veikkausliigassakin seuran palattua miesten pääsarjatasolle. Aikanaan Ilves Tesoman kaupunginosajoukkueessa jalkapallon aloittanut Vakkala teki liigadebyyttinsä 33-vuotiaana ja oli pelannut Palloliiton virallisissa sarjoissa aina Kutosesta Ykköseen ennen ensiesiintymistään pääsarjassa elokuussa 2015 ja oli historian ensimmäinen kaikilla sarjatasoilla pelannut pelaaja.

Ilves ja Vakkala tiedottaa lähitulevaisuudessa tarkemmin seuran päivitetyistä vastuusllisuuslinjauksista, mutta entinen Ilves-pelaaja on jo ehtinyt liittyä seuran vahvuuteen ja kommentoi paluutaan seuran palvelukseen tuoreeltaan: ”On hienoa pukea jälleen Ilves-paita ylle ja päästä toimimaan kahden itselle tärkeän asian ympärillä. Ilveksessä on jo tehty upeaa työtä, josta esimerkkeinä mm. Vuoden Seura 2022- ja UEFA:n Grassroots 2023 -palkinnot. Uusi Tammelan stadion avaa myös aivan uuden kappaleen toiminnassa ja antaa entistä laajemmat mahdollisuudet toiminnalle. On hyvä muistaa, että vastuullisuus on parhaimmillaan myös ensiluokkaista palvelua”, kertoo Vakkala.

Vakkala on pelaajauransa jälkeen toiminut vuosien ajan asiantuntijatöissä vastuullisuuden parissa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti ja tuo nyt osaamistaan osaksi Ilves-perhettä.

Tervetuloa takaisin Ilvekseen, Olli!