Johannes Viitala tekee vuoteen 2025 ulottuvan pelaajasopimuksen – ”Herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa”

Ilves Edustus Oy:llä on ilo tiedottaa pelaajasopimuksesta jo nuorisomaajoukkueissa esiintyneen 16-vuotiaan Johannes Viitalan kanssa. Uusi sopimus ulottuu vuoteen 2025 saakka. Edustusjoukkueessakin jo tällä kaudella torjunut nuorukainen oli aikaisemmin solminut Ilveksen kanssa vuoteen 2024 ulottuvan pelaajakehityssopimuksen, ja nyt ’Joha’ tekee ensimmäisen pelaajasopimuksensa edustusjoukkueen kanssa.

Tällä kaudella Johannes Viitala on saanut pelikokemusta niin Ilves/2 riveissä Miesten Kakkosessa kuin myös edustusjoukkueen Suomen Cup taipaleella. Maajoukkuepaidan Viitala on vetänyt päällensä jo 15 kertaa, edustaen Suomen U17-poikien maajoukkuetta mm. EM-karsinnoissa.

Tällä hetkellä U18-poikien maajoukkueen mukana olevan Viitalan potentiaali huipputason maalivahtina on nuoresta iästä huolimatta jo kiistattoman kova ja Ilveksen onneksi seuran oma kasvatti on valinnut realisoida potentiaalinsa kasvattiseuransa edustusjoukkueessa.

Ilves Edustus Oy:n urheilujohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi nuoren maalivahdin sopimusta tyytyväisenä ja paljasti nuorta maalivahtia kohtaan olevan jo kiinnostusta kotimaan rajojen ulkopuoleltakin: ”Hienoa, että Joha kokee Ilveksen olevan ympäristö, jossa hänen on parasta jatkaa kehittymistään. Hänen hyvät otteensa juniorimaajoukkueissa ovat herättäneet kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Siitäkin syystä olemme erittäin iloisia, että hän oli valmis sitoutumaan Ilvekseen pitkällä sopimuksella.

Joha on osoittanut tämän kauden aikana harjoituksissa ja otteluissa olevansa valmis kantamaan vastuuta Veikkausliigassa jo nyt ja mikäli kehittyminen jatkuu samaa tahtia, on hänellä mahdollisuus päästä aivan terävimmälle huipulle”, julistaa Hevonkorpi.

Nuori maalivahti varmasti toivoo juhlistavansa tuoretta sopimustaan kauden toisella esiintymisellään edustusjoukkueessa, jo ennen juhannuksen viettoon lähtemistä, kun Ilves kohtaa 22.6. maaottelutauon jälkeen Suomen Cupissa Kokkolan Pallo-Veikot.

Lähetä Johalle onnittelut Ilves Edustuksen somekanaviin kommentoimalla ja varaa paikkasi seuraavaan kotiotteluun, jossa Johan lisäksi mahdollisuus nähdä muitakin seuran omia kasvatteja! #ParastaAikaaYhdessä

Liput Ilveksen miesten edustusjoukkueen otteluihin!

Seuraa Ilves Edustuksen kanavia myös:

Instagram

Facebook

Twitter