Ilves kiinnittää tulevaisuuden tähden – Marius Söderbäck liittyy keltavihreisiin

Tampereen Ilves on tehnyt pelaajasopimuksen Suomen U19-maajoukkuepelaaja Marius Söderbäckin kanssa. 19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyy Ilvekseen Käpylän Pallosta ja on tehnyt seuran kanssa pelaajasopimuksen kauden 2024 loppuun saakka.

Söderbäck ehti pelata viime kaudella KäPa:n edustusjoukkueessa miesten Kakkosta ja oli mukana joukkueen nousussa tämän kauden Ykköseen. Tällä kaudella toisiksi korkeimmalla sarjatasolla Söderback on esiintynyt KäPa-paidassa 16 kertaa, joissa keskikenttäpelaaja on iskenyt viisi maalia ja yhden maalisyötön. Peliaikaa Ykkösessä on kertynyt yhteensä 1014 minuuttia.

Marius liittyi Ilveksen edustusjoukkueen vahvuuteen jo tämän viikon alusta ja on valmennuksen käytettävissä joukkueen valmistautuessa Veikkausliigan runkosarjan viimeiseen kotiotteluunsa, kun Kuopion Palloseura vierailee Ratinassa sunnuntaina.

Ilves-valmentaja Joni Lehtoselle Söderbäck on entuudestaan tuttu pelaaja, jonka kohdalla valmennus näkee suuren tulevaisuuden potentiaalin, mutta myös olemassaolevia vahvuuksia:

”Marius on poikamaajoukkueiden vakiokasvoja. Hän on pelannut niin laiturina kuin kymppipaikkaa. Sarjataso tietenkin kovenee pykälällä, kun hän tulee Ykkösestä, mutta potentiaalia on. Tulevina viikkoina selviää miten hän pystyy meitä hyökkäyssuunnan pelissä vahvistamaan. Tulevaisuudessa on katseet kyseisen pelaajan kohdalla, mutta kyseessä on selvästi hyvä hyökkäyssuunnan pelaaja, joka on todella vahva pallollisena”, kommentoi Lehtonen tuoreen pelaajan potentiaalia.

Söderbäck hakee harjoitusten kautta ensimmäistä näytönpaikkaansa kotiyleisön edessä Ratinassa, kun Ilves kohtaa sunnuntaina sarjassa toisena olevan KuPS:n.

Liput Ilveksen kotiotteluihin Veikkausliigassa, ja Suomen Cupin välierään, on saatavilla täältä!