Ilves ja Särkänniemi ilahduttavat alakoululaisia – ilmaiseksi Veikkausliiga-otteluun!

Ilves ja Särkänniemi kutsuvat alakoululaiset katsomoon!

Tampereen alakoululaisille jaetaan tällä viikolla lipukkeet, joilla pääsee ilmaiseksi katsomaan Veikkausliiga-ottelua Ilves–HJK Ratinan stadionille 21.5.2023 klo 16. Tempauksen takana ovat Ilves ja Särkänniemi.

Ilves ja Särkänniemi haluavat tuoda iloa tamperelaisille lapsiperheille. Tampereen koulutoimen alakoululaisille tarjotaan mahdollisuus tulla seuraamaan Veikkausliigan jalkapallo-ottelua 21.5.2023 Ratinan stadionille, jossa Ilves kohtaa HJK:n.

Liput otteluun lunastetaan lipukkeilla, jotka jaetaan kuluvan viikon aikana tamperelaisille alakouluille. Lipukkeessa on mukana ohjeet lipun lunastamiseen.

Särkänniemi on mukana ottelussa ilmaisten elämysten mahdollistajana, ilon tuojana ja Ilveksen yhteistyökumppanina.

”Ilves hoitaa urheilupuolen, me tuomme paikalle vähän ylimääräistä iloa. Ennen ottelua on esimerkiksi mahdollista tavata Särkänniemen Pouta Possu -maskotti ja pyörittää onnenpyörää”, kertoo Särkänniemen kaupallinen johtaja Heikki Ihanamäki ottelun järjestelyistä.

Halusimme yhdessä Särkänniemen kanssa tarjota Tampereen alakoululaisille suomalaista huippujalkapalloa. HJK on Pohjoismaiden johtavia jalkapallojoukkueita, ja ottelu onkin mainio tason mittaus Ilvekselle.

”Toivotamme kaikki Tampereen alakoululaiset perheineen sydämellisesti tervetulleeksi Ratinaan kannustamaan Ilves voittoon. Toivomme myös, että mahdollisimman moni tamperelainen saapuu kannustamaan kotijoukkuetta. Nyt on hieno tilaisuus kokea huippujalkapalloa Ratinassa”, kertoo Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Särkänniemi on tehnyt urheiluseura Ilveksen kautta yhteistyötä monta vuotta. Paras esimerkki yhteistyöstä on Ilves-päivä, joka värjää Särkänniemen huvipuiston keltavihreäksi aina elokuussa, kun kaikki Ilvesläiset kerääntyvät Särkänniemeen  pitämään hauskaa.

”Olemme todella onnellisia monivuotisesta yhteistyöstä Ilveksen kanssa. Särkänniemen ja Ilveksen yhteistyö on nähdäksemme malliesimerkki siitä, mitä tunnetut, paikalliset toimijat voivat yhdessä saada aikaan. Urheilu- ja huvipuistotoiminta ovat lyömätön yhdistelmä”, tunnelmoi Ihanamäki.