Pennanen huhtikuun pelaaja ja Aspegren kuukauden joukkueessa

Jalkapallon pelaajayhdistyksen jäseninä olevat Veikkausliigan pelaajat ovat äänestäneet kauden ensimmäisestä kuukauden pelaajasta ja valinta huhtikuun osalta kohdistui viime kauden Veikkausliigan keskikenttäpelaajaksi valittuun Petteri Pennaseen. Veikkausliiga valitsi samalla myös Ilveksen Felipe Aspegrenin huhtikuun joukkueeseen.

Kuopiosta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja aloitti toisen Ilves-kautensa vakuuttavaan tapaan, iskemällä kahteen ensimmäiseen liigamatsiinsa kolme maalia, jotka tienasivat Ilvekselle tasapelin kauden avauksesta Maarianhaminassa ja kauden avausvoiton FC Interista.

Tärkeässä roolissa Ilveksen joukkueessa oleva 32-vuotias keskikenttäpelaaja on jälleen osoittanut olevansa sarjan parhaimmistoa niin teknisesti mm. syöttö- ja laukaisutaitojensa puolesta kuin johtajana kentällä, ja sen ulkopuolella.

Ilves-yhteisö onnittelee ’Peteä’ ja odottaa malttamattomasti tämän paluuta joukkueen kokoonpanoon!

 

Kuukauden pelaaja valittiin Veikkausliigan pelaajien toimesta ja samassa yhteydessä Veikkausliiga tiedotti myös valitsemastaan kuukauden joukkueesta. Huhtikuun joukkueesta löytyy Ilveksen laitapuolustaja Felipe Aspegren, joka pelasi huhtikuun viidessä liigaottelussa 335 minuuttia ja kirjautti KTP:ta vastaan maalisyötön Santeri Haaralan voittamaaliksi jääneeseen osumaan.

’Felpun’ kyky osallistua joukkueen pallolliseen peliin on äärimmäisen monipuolinen ja mm. syöttö Haaralan maaliin oli osoitus laitapuolustajan kasvaneesta pelillisestä roolista, kun Aspegren oli jälleen kerran liikkunut kentän sisäkaistoille rakentamaan Ilveksen peliä ja tarjosi silmiä hivelän salatun syötön, josta joukkuekaverin oli helppo viimeistellä ensimmäisellä kosketuksellaan.

Onnea paikasta kuukauden joukkueessa Felpulle! Välitä onnittelusi herroille Ilveksen somekanavilla.

Veikkausliiga valitsi myös huhtikuun valmentajan ja valinta kohdistui tappioitta (huhtikuun puolella)  joukkueensa sarjakärkeen luotsanneeseen HJK:n päävalmentaja Toni Koskelaan.

Ilves on tositoimissa Veikkausliigakentillä seuraavan kerran lauantaina, kun keltavihreä matkustaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi.