Ilves hakee revanssia SJK:sta

Lauantaina Suomen Cupissa kohdanneet Ilves ja SJK iskevät uudestaan yhteen Veikkausliigan Yöttömän yön kierroksella. Keskiviikkoillan myöhäisottelu alkaa Tammelan Stadionilla klo 21.00.

Ilves ja SJK ovat kahdentoista Veikkausliiga-ottelun jälkeen sarjataulukossa tasapisteissä neljäntenä ja viidentenä. Matkaa kärkipaikkaa hallussaan pitävään KuPSiin on neljä pistettä.

Neljä päivää sitten joukkueet kohtasivat Tammelan Stadionilla Suomen Cupin ottelussa. SJK:n mentyä alussa 0–2-johtoon Ilves nousi 2–2:een juuri ennen taukovihellystä, mutta ottelu kääntyi lopulta seinäjokelaisille maalein 2–4. Ilveksen kummastakin maalista vastasi Santeri Haarala. SJK:lta osuivat Pyry Hannola, Jaime Moreno, Rasmus Karjalainen ja Markus Arsalo.

– ⁠ Iso peli edessä ja haluamme saada parhaan irti itsestämme. On selvää, että lauantaista pitää parantaa, mutta olemme jo näyttäneet, mihin pystymme. Meillä on kaikki tarvittava olemassa pelin voittamiseksi. Maalintekopaikkoja loimme lauantaina hyvän määrän, puolustamisen rooleja ja tehtäviä on tähän peliin selkiytettävä, sanoo Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen.

Tänään pelattavan Veikkausliigan Yöttömän yön kierroksen kaikki ottelut alkavat poikkeuksellisesti klo 21.00.

– Alkamisaika on tietysti poikkeuksellinen, ja suurin toive on, että saamme paljon yleisöä paikalle. Tammelassa on ollut mahtava tunnelma ja me haluamme vastata huutoon hyvällä esityksellä, toteaa Rantanen.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuu varmuudella puolustaja Juhani Pikkarainen, joka on yhden ottelun pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia. Ilveksen avauskokoonpano julkaistaan some-kanavissa tunti ennen ottelun alkua. Sitä ennen alustavat kokoonpanot ovat nähtävissä Veikkauksen verkkosivuilla.

Lisää joukkueiden alkukaudesta on luettavissa lauantain kohtaamisen ennakosta. Hyökkääjä Santeri Haaralan ja päävalmentaja Joonas Rantasen videohaastattelut tiistailta ovat katsottavissa alta ennakon lopusta.

Veikkausliigan Yöttömän yön kierroksen Ilves–SJK-ottelua ennen Tammelan Stadionilla nähdään Alumni All-stars -hyväntekeväisyysottelu, jonka tuotoilla hankitaan Taysin Lasten ja nuorten sairaalaan vastasyntyneille hengitystukilaite. Klo 19.00 käynnistyvä All-Star-ottelu sisältyy Veikkausliiga-ottelun lippujen hintaan.

Ilves Edustus Oy lahjoittaa jokaisesta myydystä Ilves–SJK-ottelun lipusta yhden euron hyväntekeväisyystapahtuman tuottoihin. Mikäli ottelun yleisömäärä nousee 7500:een, lahjoitussumma tuplaantuu kahteen euroon lippua kohden eli yhteensä 15 000 euroon.

Lue myös: Otteluinfo | Hyväntekeväisyysottelu

Ilves–SJK
Keskiviikkona 19.6. klo 21.00
Alumni All-Stars klo 19.00
Tammelan Stadion
Tammelankatu 25
33500 Tampere
Osta liput: Lippu.fi
Ottelulähetys: Ruutu.fi

Santeri Haaralan ja Joonas Rantasen videohaastattelut: