Ilves/2 saa tänään vieraakseen SexyPöxyt

Kaupissa nähdään tänään mielenkiintoinen ottelu, kun Ilves/2 saa vieraakseen sarjanousija SexyPöxyt. Miesten Kakkosessa lähestytään sarjan puoliväliä ja tasaisessa sarjassa taistellaan tiukasti nousemisesta, säilymimestä sekä putoamisesta.

Tuleva sarjauudistus tuo sähköisyyttä Miesten Kakkosen pelaamiseen, jokaisella joukkueella riittää kilpailtavaa sarjasijoituksista. Ilves/2 on tällä hetkellä lohkossaan sijalla yhdeksän, mutta mielii kovasti nousta viiden parhaan joukkoon ja kamppailemaan noususta Ykköseen. Eroa on kurottavana viisi pistettä, mutta edellä olevat joukkueet ovat myös pelanneet ottelun tai kaksi enemmän.

Vierailijajoukkue SexyPöxyt puolestaan on lohkon viimeisenä, tosin tasapistein HJS:n ja PIF:n kanssa. Espoolaiset nousivat täksi kaudeksi Kakkoseen ja varmasti haluaisivat myös pysyäkin, joten tulevat varmasti taistelemaan kullanarvoisista pisteistä tänäänkin.

Ilves/2:n kapteeni Jonne Koistinen on valmiina luotsaamaan joukkueensa takaisin voittojen tielle. Alkukauteen hänkään ei täysin tyytyväinen ole

En ole tyytyväinen alkukauteen.Se oli meille vaikeaa ja tuli päästettyä ihan liikaa maaleja. Hävisimme aivan liikaa kaksinkamppailuja ja oltiin heikkoja molemmissa boxeissa. Nyt olemme kuitenkin menneet parempaan suuntaan ja olemme kolmen ottelun pisteputkessa. Yksi tasuri ja kaksi voittoa alla, niin sitä putkea on hyvä lähteä jatkamaan.

Juhannustauko tuli kyllä hyvään saumaan. Jalkapalloa ei juurikaan tullut mietittyä, vaan otettiin sellainen henkinen lepohetki ja nyt ollaan jälleen valmiina tekemään töitä. Tällä viikolla ollaankin sitten laitettu kroppaa liikkeelle ihan kunnolla, kovaa on treeneissä menty.”

Vastustajan sarjasijoituksella ei ole mitään merkitystä, vaan lähdetään omaan peliin keskittyen hakemaan voittoa. Boxipelaaminen täytyy jälleen olla kunnossa molemmissa päädyissä, varsinkin hyökkäyspäässä pitää pystyä hyödyntämään paikat terävämmin. Ainakin Rasmus Väisänen on esittänyt treeneissä sellaisia otteita, että varmaan pari maalia tekee tänäänkin.”

Ottelu alkaa Kaupissa klo 18 ja sitä ennenkin kentällä nähdään keltavihreää jalkapalloa. Naisten Ykkösen ottelussa Ilves/2 emännöi JyPK:iä klo 15 alkavassa ottelussa. Tule siis viettämään keltavihreää sunnuntaita kanssamme Kauppiin!