Tervetuloa Ilvekseen, Danila Bulgakov!

Kuva: Jimi Soinila

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Torniosta lähtöisin oleva TP-47:n kasvatti muutti Ouluun 16-vuotiaana jalkapallon perässä. Kuluneella kaudella Bulgakov debytoi Veikkausliigassa ja edusti AC Oulun edustusjoukkuetta viidessä ottelussa. Valtaosa kaudesta 2023 kului Miesten Kakkosessa AC Oulun reservijoukkueessa, jossa 18 ottelussa Bulgakov takoi tehot 11+1. Kaudella 2022 hänet palkittiin Vuoden poikapelaaja -palkinnolla Palloliiton pohjoisen alueen palkintogaalassa. Kyseisellä kaudella hän oli OLS/AC Oulun B-SM sarjan kantava voima.

Lupaavalta nuorelta hyökkääjältä voidaan odottaa tulevaisuudessa paljon ja Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula onkin tyytyväinen tuoreesta sopimuksesta:

”Hienoa saada lupaava nuorten maajoukkuepelaaja Ilveksen riveihin. Danila on pelaajaprofiililtaan hieman erityyppinen kuin Ilveksen muut laitapelaajat. Taitavana rytmikuljettajana hän on parhaimmillaan pienissä tiloissa ja etenkin kombinaatiopelaamisella pystyy luomaan uhkaa viimeistä linjaa vastaan eritavoin. Ennen kaikkea näemme Danilassa vielä paljon potentiaalia kehittyä pelaajana, joten kyseessä on pidempi yhteinen projekti.”

Pohjoisessa tämän astisen elämänsä viettänyt nuorukainen on myös innoissaan Tampereelle tulosta:

”Todella hyvät fiilikset. Odotan innolla, että pääsee treenaamaan ja pelaamaan. On myös mukava olla Ilveksen uudessa projektissa mukana. Haluan auttaa joukkuetta tavoitteissaan ja uskon, että onnistun siinä. Tämä on minulle iso haaste, mutta päivittäisellä hyvällä työnteolla onnistun varmasti.”

Näe Danila ja muut tämän kauden Ilvekset uudella Tammelan Stadionilla.

Kausikorttimyynti on parhaillaan käynnissä, osta omasi tästä!