Sebastian Suvanne Ilves/2:n puolustukseen

Tampereen Ilves vahvistaa Ilves/2-joukkueen puolustusta nuorten maajoukkuepelaaja Sebastian Suvanteella. 16-vuotias Suvanne siirtyy Ilvekseen FC Hongan riveistä. Suvanteen sopimus on mallia 2+1.

Suvanne pelasi juniorivuosinaan HJK:ssa ja PPJ:ssa, ja siirtyi kaudelle 2023 FC Hongan PSM-joukkueeseen. Kauden 2023 aikana Suvanne otti kehitysharppauksia ja nousi U18-maajoukkueeseen. Loppukaudesta 2023 Suvanne nousi FC Hongan miesten edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen ja debytoi FC Honka akatemiajoukkueessa Miesten Kakkosessa. Ilveksessä Suvanne aloittaa harjoittelun ja pelaamisen Ilves/2-joukkueessa.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula on tyytyväinen saadessaan sopimuksen maaliin jälleen yhden nuorten maajoukkuepelaajan kanssa:

Hienoa saada jälleen yksi nuorten maajoukkuepelaaja Ilvekseen. Olen nähnyt Sebastianin otteita ja vaikutuin hänen esityksestään etenkin nuorten maajoukkuepelissä Itävaltaa vastaan. Sebastian on vasenjalkainen ja juoksuvoimainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin laitapakin kuin wingbackinkin roolissa.

Lukiossa opiskelujaan suorittava nuorukainen muuttaa Tampereelle positiivisin tunnelmin intoa puhkuen:

Hyvillä fiiliksillä lähden Tampereelle. Päätös oli aika selkeä lähteä Ilvekseen, koska moni sitä minulle suositteli, ja itsestänikin tämä tuntui oikealta vaihtoehdolta. Tämä on uusi askel urallani ja odotan sitä innolla. Toivon kehittyväni vielä enemmän Ilveksen ympäristössä, ja että joukkueemme menestyisi.

Ilves2/ joukkue on harjoitellut intensiivisesti marras- ja joulukuun ajan. Joukkueen päävalmentajana aloitti Barcelonassa syntynyt ja kaksi viime kautta SJK:n edustusjoukkueen valmennustiimissä toiminut Guillem Santesmases. Joukkue siirtyy harjoittelemaan Tammelan Stadionille tammikuun alusta alkaen ja saa jalkeille kilpailukykyisen joukkueen. Joukkueen koko pelaajisto julkaistaan tammikuun alussa ja ensimmäisen harjoitusottelunsa joukkue pääsee pelaamaan jo 7.1. paikallisvastustajaa Tampere Unitedia vastaan.