Ilvestä voi jatkossa seurata viikoittain audiomuodossa – Ilveksen Viikko podcast on täällä!

Ilves Edustus Oy:n taustoilla kuhisee ja myös seuran mediatiimi on saanut kauden alla vahvistuksia.

Tiimin ensimmäisiä tehtäviä oli saada julkaistua ensimmäinen jakso Ilveksen Viikko podcastia, jonka kautta kannattajat ja seuraajat pääsemät lähemmäs Veikkausliigajoukkueen arkea ja saavat viikoittain kuulla autenttisessa muodossa tunnelmia seuran arjesta ja mm. Veikkausliigaotteluiden ympäriltä.

Podcastin kertojana ja haastattelijana toimii joillekkin mm. Napit Edellä podcastista ja Aamulehden jalkapallolähetyksistä tuttu Rasmus Junila, mutta pääosassa on haastattelut joukkueen ja seuran tekijöiltä, aina pelaajistosta valmentajiin ja muihin avainhenkilöihin Ilves Edustuksen taustoilla.

Viikottain julkaistava podcast sisältää mediayhteistyökumppani Ruudun materiaalia otteluista, sekä seuran itse tuottamia haastatteluita niin otteluista kuin muualta joukkueen arjesta.

Podcast julkaistaan Spotifyssa ja ohjelmaan pääset tästä!

Ensimmäisessä jaksossa pääosassa alkava Veikkausliigakausi 2023 ja 5.4 pelattava avausottelu IFK Marienhamnin vieraana. Uuden kauden alla ajatuksiaan oli jakamassa Urheilujohtaja Toni Hevonkorpi, päävalmentaja Toni Kallio ja fysiikkavalmentaja Heli Rekimies.

Ota podcast seurantaan, niin saat ilmoituksen aina uuden jakson ilmestyessä!

Seuraa Ilves Edustuksen kanavia myös:

Instagramista

Facebookista

Twitteristä

ja tietysti seuran kotisivuilta!