Tammelan Stadionin havainnekuva

Ilves operoi Tammelan stadionia joulukuusta 2023 alkaen

Ilves Edustus Oy voitti Tammelan stadionin operointia koskevan kilpailutuksen ja aloittaa operatiivisen toiminnan stadionilla joulukuussa 2023.

”Ilveksen valinta stadionin operaattoriksi on tamperelaisen ja koko suomalaisen jalkapallon etu. Kaikki stadionin toiminnot tulevat tukemaan tamperelaisen jalkapallon kehitystä toiminnallisesti ja taloudellisesti. Ilves-perheellä on vankka ja pitkä kokemus erilaisten tapahtuminen järjestämisestä. Laajan kumppaniverkoston avulla stadionille varmistetaan laadukkaat urheilu-, kulttuuri- ja viihdetapahtumat. Myös muut tamperelaiset jalkapalloseurat pääsevät halutessaan pelaamaan stadionilla erillisellä sopimuksella”, toteaa Ilves Edustus Oy:n puheenjohtaja Ilkka Pohjoismäki.

Ilveksen jalkapalloperheeseen kuuluu yli 6 000 pelaajaa kolmevuotiaista yli 70-vuotiaisiin, ja he kaikki pääsevät nauttimaan stadionin innostavasta ilmapiiristä. “Tammelan stadionista tulee uusi koti Ilveksen jalkapalloilijoille. Suunnitelmana on keskittää Veikkausliigajoukkueen lisäksi myös muu Ilveksen huippuvaiheen (Naisten Kansallinen liiga ja Ilves Akatemia) harjoittelu ja ottelut Tammelan stadionille. Nyt operoinnin toteutuessa myös jalkapallojaoston toimisto yhdessä Ilves Edustus Oy:n henkilökunnan kanssa muuttaa stadionin 4. kerroksen toimistotiloihin”, toteaa Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio.

”Tammelan stadionin operointi tuo Ilves Edustus Oy:n liiketoimintaan merkittävän kasvun ja mahdollistaa selkeän tason noston Ilveksen Veikkausliigajoukkueen toiminnassa. Tärkeää on myös, että uusi stadion tarjoaa parhaat olosuhteet myös nuorisoakatemiatoiminnan kehittämiseen ja siten Ilveksen pitkäjänteiseen kehittämiseen jalkapallon suurseuraksi”, toteaa Ilves Edustus Oy:n suurimmaksi omistajaksi tulevan Ilves Hockey Oy:n puheenjohtaja Jyrki Seppä. ”Operoinnin myötä “Ilves 365 päivää vuodessa” -teema vahvistaa yhteistyömahdollisuuksia jalkapallon ja jääkiekon välillä. Pystymme tarjoamaan Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen asiakasarvon Ilves-perheelle, yhteistyökumppaneille ja kannattajillemme”, Seppä sanoo.

Ilves on operaattorina vankasti sitoutunut myös elävöittämään Tammelan kaupunginosaa ympäri vuoden ja osallistamaan alueen asukkaita. ​Aktiivinen stadiontoiminta erilaisine urheilu-, kulttuuri- ja viihdetapahtumineen tulee tuottamaan hyvinvointia alueen palveluyrityksille ja yrittäjille.

”Tavoitteenamme on kumppaneidemme ja alihankkijoidemme kanssa järjestää Suomen vastuullisimmat tapahtumat. Tämä ulottuu kaikkeen toimintaan stadionille saapumisesta ruokapalveluihin, energian- ja vedenkäyttöön, hankintoihin ja kierrätykseen. Itsestään selvä lähtökohta on myös tasa-arvoisuus ja esteettömyys tapahtumien suunnittelussa”, linjaa Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Lisätietoja:

Risto Niklas-Salminen
Toimitusjohtaja, Ilves Edustus Oy
risto.niklas-salminen@ilves.fi 
+358400813940