Ilves ja Pancho Villa solmivat kolmivuotisen kumppanisopimuksen – Anton Popovitchista kummipelaaja

Kuvassa Tammelan Stadionin Pancho Villan ravintolapäällikkö Sini Perko ja Pancho Villan kummipelaaja Anton Popovitch.

Veikkausliiga-joukkue Ilveksen taustayhtiö Ilves Edustus Oy ja seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani Pancho Villa Finland Oy ovat tehneet kolmivuotisen kumppanisopimuksen.

Pancho Villa -ravintolaketjun tarinan 22 vuotta sitten aloittanut Tammelan ravintola muutti marraskuussa Tammelan Stadionin liikekeskuksen tiloihin. Tampereella erittäin suosittu ravintolaketju tarjoaa laadukkaan ruokailukokemuksen meksikolaistyylisessä makumaailmassa.

Ilveksen ja Pancho Villan tiivistyvän yhteistyön myötä seuran uudesta hankinnasta Anton Popovitchista tulee Pancho Villan kummipelaaja. Lisäksi Ilveksen kausikorttilaiset saavat kotiottelupäivinä Tammelan Stadionin Pancho Villasta Ilves Burgerin erikoishintaan 16,90 € (norm. 19,90 €). Etu voimassa kaikissa Ilveksen Tammelan Stadionilla pelattavissa kotiotteluissa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että pitkäaikainen paikallinen kumppanimme on jatkossakin läheisesti mukana Ilveksen ja Tammelan Stadionin kehityksessä ja pystymme entisestään tiivistämään yhteistyötämme, toteaa Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Tammelan Pancho Villa palvelee stadionilla järjestettävien tapahtumien yleisöjen lisäksi kaikkia asiakkaita normaaliin tapaan. Koska kyse on jalkapallostadionista, näkyy jalkapallo myös sopivalla tavalla ravintolan sisustuksessa.

– On upeaa olla tiiviisti mukana tässä historiallisessa vaiheessa, kun pelit uudella Tammelan Stadionilla alkavat. Tässä on historian havinaa myös Pancho Villalle, sillä nyt ensimmäistä kertaa ravintolamme sijaitsee stadionin yhteydessä. Toivotamme Ilvekselle ja kummipelaajallemme Antonille menestystä tulevalle kaudelle, sanoo Pancho Villan varatoimitusjohtaja Teemu Vanharanta.

 

Haastattelut ja lisätiedot

Teemu Vanharanta

varatoimitusjohtaja

Pancho Villa Finland Oy

050 523 3369

teemu.vanharanta@panchovilla.fi