Ilves haluaa takaisin voittojen tielle – SJK saapuu Ratinaan

Tampereen Ilves pelaa lauantaina viikon toisen ottelunsa Veikkausliigassa, kun Seinäjoen Jalkapallokerho saapuu Ratinaan haastamaan keltavihreitä sarjapisteistä. Ilves kärsi tiistain täydellä liigakierroksella tappion 2-1 lukemin FC Interin vieraana ja samalla katkesi joukkueen kahdeksan ottelun mittainen tappioton putki.

SJK puolestaan kärsi suurinumeroisen tappion kotikentällään, kun AC Oulu haki Oma Sp stadionilta vierasvoiton 1-4 lukemin. Tappio oli seinäjokelaisille vasta kauden ensimmäinen. Joaquin Gomezin joukkue on pisteen päässä sarjakärki KuPS:sta, pelattuaan kaksi ottelua kuopiolaisia ja sarjassa toisena olevaa HJK:a vähemmän. SJK on päästänyt 12 liigapelissään ainoastaan 7 maalia, vain KuPS on toistaiseksi päästänyt vähemmän maaleja (6 päästettyä) omaan verkkoonsa.

Ennen Oulun tiistain maali-iloittelua SJK oli päästänyt ainoastaan kolme maalia. Viidessä pelaamassaan vierasottelussa joukkue on suoriutunut tappioitta, voittaen 3 reissupeliään, tehden 7 maalia ja pitäen oman maalinsa koskemattomana.

Ilves puolestaan ei ole tällä kaudella hävinnyt kotonaan kuin kertaalleen, kun AC Oulu haki Ratinasta täyden pistepotin viime hetkien sivurajaheitosta syntyneellä maalilla. Ilves on ollut useaan otteeseen johdossa kotiotteluissaan jopa pelien lisäajalle asti, mutta viimeisillä hetkillä päästetyt maalit HJK:a, FC Lahtea ja FC Honkaa vastaan ovat maksaneet yhteensä kuusi sarjapistettä.

Näiden pisteiden lisääminen Ilveksen saldoon nostaisi joukkueen top 4 sijoitusten tuntumaan Veikkausliigassa, mutta keltavihreiden harmiksi jossittelu ei muuta ajoittain erittäinkin lupaavia peliesityksiä pisteiksi. Ilves ja SJK ovat molemmat pelanneet 12 liigaottelua ennen lauantain kohtaamista ja molemmat joukkueet lähtevät otteluun tiistain tappioistaan sisuuntuneena.

Ilves on ottelussa ilman Lauri Ala-Myllymäkeä, joka joutui jättämään Interia vastaan pelin kesken lihasvamman vuoksi. Muutama muu Ilves-pelaaja palautuu pienistä kolhuista, mutta Ala-Myllymäkeä lukuunottamatta joukkue on lauantaina lähes täydessä vahvuudessaan.

Lauantain ottelu Ratinassa on Ilves Futis-Liigan kutsuottelu ja kaikki Suomen suurimman kortteliliigan pelaajat on kutsuttu otteluun kannustamaan Ilvestä. Sisäänkäynti Futis-Liigan pelaajille saattajineen Laukonsillan puoleisesta portista ja edellisten kutsuotteluiden tapaan myös B-katsomon takana on sisäänkäynti (ei lipunmyyntiä).

Oma Sp:n isännöimässä ottelutapahtumassa on ohjelmaa kaiken ikäisille:

  • Oma Sp:n Subsoccer peli kokeiltavissa edustusjoukkueen pelaajien kanssa!
  •  Futis-aiheinen tapahtuma-alue osana Palloliiton ja Keskon futiskiertuetta
  • Paljon pelejä ja aktiviteetteja (mm. pomppulinna), tule ajoissa paikalle!

Varaa paikkasi Ratinassa tästä.

Ottelu alkaa klo 17.00, portit ja tapahtuma-alue aukeavat tuntia aikaisemmin. Tervetuloa viihtymään Ratinaan ja kannustamaan Ilvestä #ParastaAikaaYhdessä