Ilves Edustus Oy panostaa vastuullisuuteen

Välittäminen, Ilo, Taito, Avoimuus ja Terveet elämäntavat ohjaavat arvoina Ilveksen toimintaa. Ilves-perheemme on kiitollisen suuri ja me haluamme kaikessa toiminnassamme käyttää ääntämme vastuullisesti. Haluamme yhtiönä olla ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisia ja me huolehdimme taloudellisesta kestävyydestämme.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme koko ajan kasvattamaan positiivista kädenjälkeämme ja pienentämään toiminnastamme syntyviä ympäristövaikutuksia. Haluamme olla esimerkki ja olemme tietoisia siitä, että meillä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti kaikkiin ympärillämme.

Vastuullisuus on merkittävä osa Ilves Edustus Oy:n tulevaisuuden strategiaa. Toimintaa kehitetään niin UEFA:n vastuullisuusstrategian kuin Suomen Palloliiton ja Veikkausliigan tavoitteiden mukaisesti, mutta myös erityisesti Ilveksen omien kunnianhimoisten tavoitteiden ohjaamana. Tavoitteenamme on olla esimerkillinen toimija niin valtakunnallisessa ja kansainvälisessä urheiluyhteisössä kuin paikallisena tamperelaisena seurana. Seuraamme ja kehitämme toimintaa koordinoidusti ja avoimesti, parhaillaan luotavan vastuullisuusohjelman mukaisesti.

Uusi Tammelan stadion mahdollistaa Ilves Edustus Oy:n vastuullisuustoiminnan viemisen entistä vaikuttavammalle, ympärivuotisemmalle ja kaupunkilaisten arkeen integroidummalle tasolle. Ilves ja Tammelan stadion ovat syntyneet samana vuonna, 1931. Stadion on ikoninen osa Tamperetta ja se on Tammelan ja Kalevan alueen sekä koko jalkapalloilevan kaupungin sydän. Lähes sadan vuoden historiansa aikana Stadion on antanut useille sukupolville unohtumattomia muistoja ja elämyksiä. Osana kaupunkirakennetta ja keskeisen sijaintinsa vuoksi se mahdollistaa myös vaikuttavalla tavalla vastuullisuustoiminnan niin liikkumisen, alueen yhteisöllisyyden kuin toiminnan kaupunki-integroinnin kannalta.

Ilves Edustus Oy haluaa olla mahdollistamassa stadionin uudet elämykset ja merkityksellisyyden myös nykyisille ja tuleville sukupolville – entistä vastuullisemmin. ”Parasta aikaa yhdessä” kuvastaakin parhaiten myös Ilveksen vastuullisuustoimintaa eteenpäin ohjaavaa ideologiaa.

Toimimme Suomen vetovoisimmassa kaupungissa ja maailman onnellisimmaksi valitussa maassa. Meillä onkin velvollisuus ja halu toimia sen eteen, että toimintamme tekee kaupungistamme entistäkin paremman, asukkaistamme vieläkin onnellisempia ja vastuullisuuteen nojaavasta jalkapallokulttuurista yhteisen ylpeyden aiheen. Me haluamme tuoda jalkapallon ja yhteisöllisyyden ilosanomaa kaikille. Ilves on jo nyt paljon muutakin kuin jalkapalloseura, mutta aiomme olla vielä enemmän. On hyvä muistaa, että vastuullisuus on myös ensiluokkaista palvelua!

Olli Vakkala
Vastuullisuuskoordinaattori

Risto Niklas-Salminen
toimitusjohtaja

Ilves Edustus Oy