Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen ja kannattajayhteisön yhteinen tiedote brändiuudistukseen liittyen

Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen brändiuudistuksesta on käyty avoin ja hedelmällinen keskustelu yhdessä kannattajayhteisön kanssa.

Uudistustyön yhtenä osana ollut Ilves FC -brändielementti on aiheuttanut huolta kannattajayhteisössä Ilves-perhettä eriyttävänä tasona ja ajatuksia siitä, että jalkapallo-Ilvestä voitaisiin näin pitää erillisenä seurana eikä Ilves-yhteisöön kuuluvana.

Keskustelujen pohjalta seuralla on täysi ymmärrys kannattajien näkökulmasta ja olemme yhteisesti päättäneet, että FC-liitettä ei jatkossa käytetä osana joukkueen viestintää. Tarve Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen omalle identiteetille niin digitaalisesti kuin kansainvälisesti on kuitenkin yhteisesti tunnistettu.

Veikkausliiga-joukkueen viestintäalustoilla ja sosiaalisen median kanavissa tunnisteena tulee olemaan FC-liitteen sijaan Ilves Football (@ilvesfootball), joka on näin myös suoremmin linjassa jääkiekon Liiga-joukkue Ilves Hockeyn (@ilveshockey) kanavien kanssa.

Kannattajayhteisön kanssa oltiin samaa mieltä brändiuudistuksen muiden elementtien vetovoimaisuudesta ja siitä, kuinka ne tuovat jalkapallon puolelle myös uuden erittäin laadukkaan ja vetovoimaisen brändi-ilmeen ja mahdollistavat Ilves-tarinan kasvua myös jalkapallon puolella nykyaikaisella tavalla.

Seurana olemme erittäin kiitollisia kannattajayhteisön kanssa käydystä avoimesta vuoropuhelusta ja jatkamme yhdessä uusien Ilveksen jalkapallotarinoiden ja elämyksien luomista uudella upealla Tammelan Stadionilla.

Niilon Pojat ja Osasto 41 kiittävät Ilvestä ja sen johtoa ymmärryksestä ja hyvin hedelmällisestä keskustelusta kannattajien kanssa.

– Ongelmakohdista keskusteltiin ja ne saatiin ratkaistua. Ilves luopuu FC-liitteestä ja säilyttää tämän ansiosta ainutlaatuisen identiteettinsä, mikä uniikille monilajiseurallemme on melkein vuosisadan aikana muotoutunut. Ilves oli hyvin yhteistyöhaluinen koko prosessin ajan ja halusi kuunnella asiassa aktiivikannattajia ja koko kannattajayhteisöä. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uusia tarinoita meidän kattavaan ja värikkääseen historiaan. 24/7, 365, 1931.


Toivotamme kaikki tervetulleiksi Ilveksen Liigacupin välieräotteluun Tammelan Stadionille tulevana lauantaina 9.3. klo 17.00 kannustamaan Ilves finaaliin!

Muista myös varata paikkasi Ilveksen Veikkausliigan kotiotteluihin ja hanki lippusi tai kausikorttisi nyt.