Abdoulaye Kanté siirtyy lainasopimuksella EIF:iin

Tammikuussa Ilvekseen siirtynyt Abdoulaye Kanté siirtyy lainalle Tammisaareen EIF:iin.

EIF on Kantélle entuudestaan tuttu seura, jonne hän siirtyi vuonna 2022, kesän siirtoikkunassa. EIF:issä hän esiintyi suuressa roolissa ja oli muun muassa nostamassa joukkuetta Veikkausliigaan kaudelle 2024 kahdella maalillaan nousun varmistaneessa ottelussa Turun Palloseuraa vastaan.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula näkee lainan positiivisena asiana kaikkien osapuolien kannalta sekä korostaa Kantén pitkää sopimusta Ilveksen kanssa.

– Ilveksen joukkue on vahvistunut talven aikana merkittävästi ja etenkin keskikenttäpelaajien osalta kilpailu peliajasta on tällä hetkellä kovaa. Tässä vaiheessa kautta yhdessä pelaajan ja seuran kanssa nähtiin parhaaksi vaihtoehdoksi etsiä Kantélle lainaseura, jossa lähtökohtaisesti on tarjolla enemmän peliminuutteja Veikkausliigassa. Meillä on Kantén kanssa pidempi pelaajasopimus (2025+1), joten tässä kohtaa tämä on panostus myös tulevaisuuteen, Takkula täsmentää.

Seurojen välillä on sovittuna, että molemmilla osapuolilla on mahdollisuus tarkistaa lainan tilannetta kesän siirtoikkunan aikana.

Ilves toivottaa Kantélle tsemppiä Tammisaareen!