Ilveksen ja AC Oulun välisen Suomen Cup välieräottelun ajankohta varmistunut

Tampereen Ilves on selvittänyt tiensä miesten Suomen Cupin välierävaiheeseen ja sai arvonnasta osakseen kotipelin Veikkausliigan neljäntenä keikkuvaa AC Oulua vastaan. Ottelun päivämäärä ja ajankohta oli epävarma Ratinan stadionilla ottelupäivän ympärillä järjestettävien tapahtumien vuoksi, mutta nyt Ilves voi vahvistaa, että välierä ottelu pelataan keskiviikkona 23.8. ja ottelu käynnistyy kello 19.00.

Ilveksellä on ollut Cup-matkalla onneakin mukana, kun joukkue ei ole kohdannut pääsarjatason vastustajiaan ennen AC Oulu -ottelua. Ilves on toiminut aiemmilla kierroksilla ammattimaisesti ja välttänyt Cup-yllätysten kohteeksi joutumisen kolmea Ykkösen joukkuetta (TPS, KäPa ja KPV) ja Vitosen NoPS:a vastaan.

Portugalilaisluotsi Ricardo Duarten ryhmä on puolestaan kunnostautunut liigajoukkueiden pudottajana, kun oululaiset ovat kaataneet jokaisella kierroksella Veikkausliigasta tutun vastustajan. Komea matka välierävaiheeseen on pitänyt sisällään voitot SJK:sta, Hakasta, VPS:sta ja KTP:sta

Veikkausliigan puolella Oulun paikka ylemmässä jatkosarjassa näyttää todennäköiseltä, siinä missä Ilveksen pääsy parhaan kuuden joukkoon vaatii useampaa voittoa jäljellä olevista runkosarjan otteluista.

Cup on kuitenkin oma kilpailunsa ja joka kierrokselle lähdetään puhtaalta pöydältä. Ilves ja AC Oulu kamppailevat paikasta 30.9. Olympiastadionilla pelattavassa finaalissa, jossa vastaan tulee voittaja FC Hongan ja IFK Mariehamnin välisestä toisesta välieräottelusta.

Ratinassa 23.8. pelattava välierä on Ilveksen viimeinen kotiottelu ennen syyskuun maaottelutauolta palaamista, joten saavu kannustamaan Ilves Suomen Cupin finaaliin!

Varaa liput otteluun tästä.