Ilveksellä Suomen Cupissa seuraavana kotipeli – vastassa Käpylän Pallo

Tampereen Ilves selvitti tiensä Suomen Cupin viidennelle kierrokselle kaatamalla viime viikolla neljännen kierroksen vierasottelussa Nokian Palloseuran 1-5 loppulukemin.

Miesten Suomen Cupissa jäljellä on 32 joukkuetta ja 5. kierroksella korijaot poistuvat. Alempisarjalaisella ei myöskään enää ole automaattista kotietua, vaan arvontapalloista ensiksi nostettu on aina kotijoukkue.

Tiistaina 23.5. pidetty arvonta oli siis Ilveksen kannalta suotuisa, kun joukkue sai kotiedun ja vastaansa sarjatasoa alempaa Ykkösessä pelaavan Käpylän Pallon. Joukkueet kohtaavat 31.5. Ratinan stadionilla.

Täksi kaudeksi toisiksi korkeimmalle sarjatasolle noussut helsinkiläisseura luottaa paljon omaan laadukkaaseen juniorityöhönsä ja edustusjoukkue onkin täynnä seuran omia kasvatteja. Useat nuoret KäPa-pelaajat ovat esiintyneet juniorimaajoukkueissa, joten ensi keskiviikon Cup-taistoon on odotettavissa mielenkiintoinen ja hyvää jalkapalloa pelaamaan pyrkivä nuori joukkue.

Ilves on jälleen kiireisen viikon keskellä, kun joukkueella on jälleen edessä toinen viikko kun pelataan kolmen päivän välein. Perjantain Veikkausliigaottelu Vaasan Palloseuran vieraana starttaa keltavihreiden kova viikko, jonka välissä on Cup-ottelu KäPa:a vastaan ja lopuksi lauantaina liigaottelu kotona Ratinassa FC Lahtea vastaan.

Ilveksen osalta ottelussa nähdään varmasti siis myös pelaajien fyysisen kuormituksen säätelyä, sekä näytönpaikkoja vähemmälle peliajalle olleille.

Tule kannustamaan Ilves 16 parhaan joukkueen joukkoon Suomen Cupissa, ottelu KäPa:a vastaan pelataan keskiviikkona 31.5. Ratinassa klo 18.30 alkaen.

Cup-otteluun KäPa:a vastaan pääsee poikkeuksellisesti myös Veikkausliigan kausikortilla. Muuten ottelun liput hintaan 12€/5€. Lipunmyynti ottelupäivänä vain Ratinan kauppakeskuksen puoleiselta lipunmyyntipisteeltä.

Hyppää Ilveksen Cup-junan kyytiin ja hanki ennakkoliput otteluun tästä!