Hyökkäysvahvistuksen sopimus vihdoin maalissa! – Tervetuloa Ilvekseen, Sebit James Ngor!

Tampereen Ilves sai tänään virallistettua australialaisen Sebit James Ngorin pelaajsopimuksen. Tammikuussa vasta 22 vuotta täyttänyt hyökkääjä siirtyy Ilvekseen Australian toisiksi korkeimmalta sarjatasolta, National Premier League -seura Heidelberg Unitedista. Sopimus kattaa kauden 2023, ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

Ngor on edustanut Ilvestä jo Liigacup otteluissa ja tekee tänään debyyttinsä Suomen Cupissa Turun Palloseuran vieraana. Ensimmäisiä Veikkausliigaminuutteja australialaishyökkääjälle voi olla tiedossa viikonloppuna KTP:ta vastaan pelattavassa kauden ensimmäisessä Ratinan stadionilla pelattavassa kotiottelusssa.

Liigacupin ja harjoitusottueluiden perusteella kyseessä äärimmäisen urheilullinen ja työteliäs pelaaja, jolla on hyvät nopeusominaisuudet ja kyky liikkua pitelemättömästi viimeistelytilanteisiin.

Ilves Edustus Oy:n urheilujohtaja Toni Hevonkorpi kertoi uuden hyökkääjän pelaajaprofiilista joukkueen kannalta, sekä avasi hieman miksi Sebitin sopimuksen vahvistamisessa meni ennakoitua pidempi aika:

”Sebit on harjoitellut meidän mukana jo helmikuusta lähtien, ja pelannutkin mm. Liigacupissa, mutta siirtoon liittyi erilaisia byrokraattisia ja teknisiä haasteita Australian suunnasta, joten paperihommat saatiin vasta nyt maaliin. Ollaan erittäin tyytyväisiä, että Sebitin sopimus on nyt valmis ja hän pääsee tänään jo pelaamaan Suomen Cupissa!”, iloitsee Hevonkorpi.

Ilves on halunnut tuoda joukkueen vahvuuteen erityisesti hyökkäyspään pelaajan, joka tuo erilaisen profiilin ja kasvattaa joukkuueen maalintekouhkaa ”Nopea pelaaja, joka tuo ominaisuuksiensa ja taitojensa puolesta meille erilaisen vaihtoehdon hyökkäykseen”.

Sebitin debyyttiä Suomen Cupissa, voit seurata tänään suorana lähetyksenä Ruudun välityksellä.

Ja vielä ehdit ostamaan kausikortin, tai liput, ennen kauden ensimmäistä Ratinan kotiottelua!