Arttu Tulehmo monivuotiseen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

Kuva: Jimi Soinila

Tampereen Ilves ja lupaava keskikenttäpelaaja Arttu Tulehmo ovat solmineet pelaajasopimuksen. Vasta 16-vuotias Ilves-kasvatti nousee Ilveksen edustusjoukkueeseen kolmivuotisella sopimuksella.

Tampereelta kotoisin oleva Ilveksen oma kasvatti aloitti jalkapallon neljävuotiaana ja on pelannut Ilveksessä koko ikänsä. Vuonna 2022 Ilves Ry:n oman pelaajakehityssopimuksen saanut Tulehmo on ottanut huimia kehitysaskeleita, mikä johti nyt sopimukseen Ilveksen edustusjoukkueen kanssa. Kaudella 2023 Tulehmo oli jo mukana Ilveksen edustusjoukkueen kokoonpanossa heinäkuussa Suomen Cupin -ottelussa Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan. U15-, U16- ja U17-nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo on esiintynyt maajoukkueessa yhteensä 17 kertaa ja tehnyt niissä kuusi maalia, joista kolme tuli U16-maajoukkueessa Walesia vastaan toukokuussa 2023 pelatussa ottelussa.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula on tyytyväinen saadessaan nuoren lupauksen jatkamaan Ilveksen edustusjoukkueen riveissä:

”Hienoa, että pääsimme pitkään sopimukseen Ilves-kasvatin kanssa. Artun matka pelaajana kohti Ilveksen edustusjoukkuetta on ihanteellinen esimerkki siitä, mitä Ilves haluaa seurana olla ja edustaa nuorten pelaajien kehittäjänä. Arttu on harjoitellut nyt joulukuusta lähtien edustusjoukkueen mukana säännöllisesti ja vakuuttanut otteillaan. Pelaajana hän on teknisesti ja taktisesti erittäin taitava hyökkäävä keskikenttä, joka omaa vielä paljon potentiaalia kehittyä.”

Joukkueen harjoitusvahvuuteen jo liittynyt Tulehmo on luonnollisesti iloinen sopimuksen maaliin saamisesta:

”Upea fiilis tehdä sopimus omaan kasvattajaseuraan, jossa olen pelannut pikkupojasta asti. Uskon, että Ilveksessä on tällä hetkellä loistavat mahdollisuudet kehittyä ja ottaa seuraavia askelia urallani eteenpäin. Ensimmäiset viikot ovat tuntuneet todella hyviltä. Joukkueessa on hyvä henki ja valmennustiimi puskee meitä eteenpäin. Tavoitteenani on tällä kaudella pelata Veikkausliigaa uudessa Tammelassa kotiyleisön edessä.”

Näe Arttu ja muut tämän kauden Ilvekset uudella Tammelan Stadionilla. Kausikorttimyynti on parhaillaan käynnissä, osta omasi tästä!