Veikkausliigan kärkikamppailu Ilves–KuPS perjantaina 31.5. – tule mukaan täyttämään Tammelan Stadion!

Ilves ja KuPS iskevät yhteen Veikkausliigan huippuottelussa perjantaina 31.5. klo 18.00. Tammelan Stadion täyttyy jälleen hyvää vauhtia, sillä otteluun on myyty jo yli 5000 lippua.

Veikkausliigan alkukausi on tavoittanut, kiinnostanut sekä synnyttänyt puheenaiheita merkittävästi enemmän aikaisempiin vuosiin verrattuna. Yleisömäärien osalta merkittävää kasvua on tapahtunut myös Ilveksen kohdalla uudella Tammelan Stadionilla, sillä alkukauden viiden ensimmäisen pelatun kotiottelun yleisökeskiarvo on 4981. Viime kaudella vastaava lukema oli viiden kotiottelun jälkeen 2619 (ensimmäinen ottelu pelattiin olosuhteiden vuoksi Valkeakoskella), joten kasvua on viime kauteen verrattuna peräti 90 prosenttia.

Kahdessa viime kotiottelussaan Ilves kaatoi FC Hakan 5–0 ja FC Interin 3–0. Loppuunmyydyn Pirkanmaan derbyn yleisömäärä 8017 oli samalla Tammelan Stadionin kaikkien aikojen yleisöennätys. Inter-voitollaan Ilves puolestaan ylsi ensimmäistä kertaa viiteen peräkkäiseen voittoon jalkapalloliigassa, joka lanseerattiin kaudeksi 1990.

Tammelan Stadion ja nyt kuusi peräkkäistä ottelua ilman tappiota edennyt Ilves ovat saaneet Veikkausliiga-kauteen hienon alun. Seuraava tilaisuus uudistuneen ottelutapahtuman ja joukkueen paikan päällä kokemiseen on perjantaina 31. toukokuuta, jolloin Ilveksen vieraaksi saapuu KuPS.

Kuopiolaiset nousivat viime kierroksen voitollaan sarjan piikkipaikalle, jolla Ilveskin jo kävi Inter-voittonsa jälkeen. Joukkueita erottaa vain kaksi sarjapistettä, joten perjantaina Ilveksellä on jälleen mahdollisuus nousta KuPSin ohi.

Osta liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta ja tule mukaan nauttimaan perjantai-illan kärkikamppailusta sekä kannustamaan keltavihreät voittoon!

Nähdään Tammelan Stadionilla!

16.00 Ilves-Kauppa aukeaa

16.30 Lippuportit avautuvat, ohjelmaa stadionilla

16.30–17.30 Happy Hour

17.45 Alkushow

18.00 Ilves–KuPS käynnistyy