Santeri Haarala jatkaa Ilveksessä vuoteen 2026 ulottuvalla sopimuksella

Santeri Haarala aloittaa jo 8. kautensa Veikkausliigassa. Kuva: Jimi Soinila

 

24-vuotias Ilves-kasvatti Santeri Haarala on allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka on voimassa vuoden 2026 loppuun.

Keltavihreän pelaajapolun läpi, aina Futis-Liigan Annalan joukkueesta Ilveksen edustusjoukkueeseen asti, kulkenut Haarala debytoi Ilveksen paidassa Veikkausliigassa jo kaudella 2017. Koko kuluvan talven hyvässä vireessä ollut Sande johtaa Liigacupin maalipörssiä viidellä osumallaan. Virallisia otteluita Ilveksen edustusjoukkueessa Haaralalle on kertynyt yhteensä 69, joissa on syntynyt 17 maalia sekä 11 maalisyöttöä.

Veikkausliigan kauden 2023 paras suomalainen maalintekijä jatkaa kasvattajaseurassaan mielellään ja on vakuuttunut Ilveksen tulevaisuuden näkymistä.

– Jatkosopimus tuntuu totta kai hyvältä. Ilves on kasvattajaseurani, ja sillä tavalla spesiaali seura minulle, niin olen tosi innoissani. Miikan kanssa juteltiin ja hän näytti minulle Ilveksen suunnitelmaa ja olin siitä tosi vakuuttunut, enkä koe, että Suomessa mikään muu seura menee tällä hetkellä eteenpäin samalla tavalla kuin Ilves, joten halusin sitoutua tähän projektiin pidemmäksi aikaa. Totta kai myös Tammelan olosuhteet ovat Suomen parhaat ja hienoin stadion, joten tämänkin osalta päätös vain helpottui entisestään, Haarala kommentoi tunnelmiaan.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula korostaa Haaralan tärkeyttä osana Ilveksen nykyjoukkuetta sekä tulevaisuutta, ja on niin ikään iloinen Ilves-kasvatin jatkosopimuksesta.

– Mahtavaa, että saimme tärkeän jatkosopimuksen solmittua. Santeri on erittäin tärkeä palanen Ilveksen nykyjoukkuetta ja tulevaisuutta. Hän omaa ison Ilves-sydämen ja nostaa tekemisellään joukkueen päivittäisiä standardeja. Pelaajaprofiilina Santeri on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Sanden panosta joukkueelle ei mitata pelkästään maaleissa tai syötöissä, vaan hän on juoksuvoimaisena ja työtelijäänä pelaajana tärkeässä roolissa muutoinkin pelitavassamme, hehkuttaa Takkula.

 

Santeri Haarala ja koko Ilveksen joukkue aloittaa Veikkausliiga-kautensa 6.4. Tammelassa FC Lahtea vastaan kello 17.00. Kausikortit ovat myynnissä – varmista paikkasi Tammelasta koko kaudeksi TÄSTÄ!