Ranskalainen Seydine N’Diaye vahvistamaan Ilvestä

 

Ilveksen puolustuspää vahvistuu, kun 24-vuotias ranskalainen Seydine N’Diaye siirtyy vahvistamaan joukkuetta kauden 2023 kattavalla sopimuksella. Sopimuksessa on lisäksi seuran optio kaudesta 2024.

 

Peräti 205 cm pitkä vasenjalkainen N’Diaye on pelannut urallaan sekä keskuspuolustajana että puolustavana keskikenttäpelaajana. Ennen siirtymistään Ilvekseen hän on pelannut mm. Hollannin ja Portugalin toiseksi korkeimmilla sarjatasoilla. Hänen viimeisin seuransa ennen Ilvestä oli portugalilainen Sporting Clube da Covilha. N’Diaye saapui Suomeen viime viikolla ja hän on jo liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen.

 

Urheilujohtaja Toni Hevonkorpi on tyytyväinen, että kauan etsitty pelaaja keskuspuolustukseen löytyi:

Olemme jo viime kauden lopulta asti etsineet joukkueeseemme vasenjalkaista topparia, joka on vahva ilmassa. Seydine on ollut meidän kohteenamme tälle paikalle jo pidemmän aikaa ja onneksi viime viikolla saimme asiat hänen kanssa sovittua. Seydine on pelannut urallaan myös keskikentän pohjalla ja hän antaa meille yhden lisävaihtoehdon myös keskikentälle.

Hän on tullut hyvin mukaan joukkueen toimintaan ja uskomme, että otteet vain paranevat hänen tottuessaan Suomen ilmastoon, tekonurmikenttiin ja suomalaiseen jalkapalloon. Nyt meillä on puolustuslinjaan ja keskikentälle riittävästi laadukkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät toistensa osaamista.

Ensimmäisen kerran N’Diaye on mahdollista nähdä tositoimissa tulevana lauantaina Kaupin urheilupuistossa harjoitusottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Ottelu Kauppi 3:lla alkaa klo 14.45.

TILAA KAUSIKORTTISI KAUDELLE 2023 TÄÄLTÄ