Lucas Väyrynen täydentää Ilveksen maalivahtikolmikon

Kuva: Jimi Soinila

Lucas Väyrynen ja Tampereen Ilves ovat solmineet pelaajasopimuksen, jonka myötä 18-vuotias Ilves-kasvatti Väyrynen jatkaa seurassa seuraavat kaksi vuotta.

Vuonna 2023 A-junioreissa Suomen mestaruutta juhlinut Väyrynen nousi jo menneellä kaudella Ilveksen edustusjoukkueen harjoitusrinkiin sekä muutamaan otteeseen myös vaihtopenkin puolelle niin Veikkausliigassa kuin Suomen Cupissakin. Keltavihreän pelaajapolun läpikäyneen Väyrysen hyvät näytöt edustusjoukkueen harjoituksissa johti nyt myös kaksivuotiseen sopimukseen. Tuoreen sopimuksen mukaan Lucas nousee vakituisesti edustusjoukkueen harjoitusrinkiin haastamaan Otso Virtasta ja Johannes Viitalaa.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula oli tyytyväinen sekä raamikkaan nuoren maalivahtilupauksen sopimuksen syntymisestä että laadukkaan maalivahtikolmikon täydentymisestä:

–  ”Todella hieno homma, että saatiin sopimus maaliin. Maalivahtina Lucas on todella raamikas ja hänen vahvuuksiin kuuluu pelinavaaminen. Tuoreen sopimuksen myötä meillä on nyt todella vahva maalivahtikolmikko kokeneen Otso Virtasen johdolla, jota nuoret lupaukset Johannes ja Lucas haastavat. Väyrynen tulee harjoittelemaan vakituisesti edustusjoukkueessa ja pääsääntöisesti pelaamaan Ilves/2:n mukana.”

Väyrynen on iloinen sopimuksestaan ja odottaa innolla tulevaa kautta:

– ”Mahtava fiilis päästä tekemään sopimus oman kasvattiseuran kanssa. Olen pelannut ihan pikkujuniorista asti tavoitellen tätä ja nyt se hetki on käsillä. Odotan innolla pääsyä näyttämään omat taitoni ja haluni kehittyä. On myös mahtavaa päästä osaksi uutta Tammelan projektia. Tavoitteenani on päästä tekemään debyytti kotiyleisön edessä.”

 

Ottelut uudessa Tammelassa lähestyvät ja kausikorttimyynti on parhaillaan käynnissä, osta omasi tästä!

Artikkelikuva: Jimi Soinila