Ilves kohtaa lauantain harjoitusottelussa Vaasan Palloseuran

 

Ilves kohtaa lauantaina vuoden toisessa harjoitusottelussa Vaasan Palloseuran. Ottelu pelataan Pirkkahallissa klo 14:45 ja otteluun on vapaa pääsy!

Viime viikon lauantaina Ilves pelasi vuoden ensimmäisen harjoitusottelun kaudella 2023 Ykkösessä pelaavaa SalPaa vastaan. Ottelu päättyi tasapeliin 1-1 ja Ilveksen osumasta vastasi Edustuksen ringissä talvikaudella mukana ollut oma juniori Jaakko Moisio.

Aktiivisesti Pirkkahallissa harjoitellut Ilves lähtee lauantain VPS -otteluun täydellä kokoonpanolla ilman loukkaantumisia tai sairastamisia. SalPa -ottelussa sivussa olivat maajoukkueen mukana ollut Felipe Aspegren sekä tammikuussa joukkueeseen liittynyt maalivahti Otso Virtanen. Molemmat pelaajat ovat nyt valmennuksen käytettävissä huomisessa harjoitusottelussa, joten lähtökohdat otteluun ovat hyvät. SalPa -ottelussa Ilves antoi tasaisesti peliaikaa jokaiselle kokoonpanossa olleelle pelaajalle, mutta lauantain VPS-ottelussa peluutus tulee olemaan erilaista.

– Taktisessa mielessä ottelua lähestytään samojen teemojen kautta kuin viime viikon otteluakin. Koska takana on taas yksi harjoitusviikko enemmän, niin totta kai odotamme näkevämme kehitystä näiden teemojen toteuttamisessa. Peluutuksen näkökulmasta lauantain ottelussa valmistaudutaan jo Liigacupin alkuun ja sen takia peliaikaa ei tässä ottelussa tulla lähtökohtaisesti jakamaan yhtä tasaisesti kuin viime pelissä, valmentaja Toni Kallio valottaa joukkueen lähestymistä tulevaan otteluun

SalPa -ottelussa Ilveksen kokoonpanossa nähtiin myös testipelaaja Adam Vidjeskog. Adam ei ole kuluneella viikolla ollut enää Ilveksen mukana. Lauantaina VPS -ottelussa Ilveksen kokoonpanossa ei tulla näkemään testipelaajia.

Ilves toivottaa kaikki tervetulleeksi Pirkkahalliin kannustamaan kotijoukkuetta voittoon! Ottelu pelataan Pirkkahallin C -hallissa klo 14:45.

Aamulehti näyttää ottelun suorana tilaajilleen osoitteessa https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000009322883.html

OSTA KAUSIKORTTISI KAUDELLE 2023 TÄSTÄ