Ilves ja Old Mates tekivät kumppanisopimuksen – Roope Riskistä ravintolan kummipelaaja

Veikkausliiga-joukkue Ilveksen taustayhtiö Ilves Edustus Oy ja ravintola Old Mates ovat solmineet kumppanisopimuksen.

Lyhyen kävelymatkan päässä Tammelan Stadionilta sijaitseva Old Mates Tampere on tutun tunnelmallinen, mutta moderni ja ainutlaatuinen brittipubi, jossa viihdytään hyvän ruoan, juoman ja sportin parissa. Ravintola näyttää myös Ilveksen ottelut ja kaikki maailman suurimmat urheilutapahtumat livenä. 11 HD-näyttöä sekä massiivinen 75 tuuman HD-televisio tarjoavat kylän parhaan olohuoneen kaikille urheilun ystäville.

– Ilveksen ja Old Matesin yhteistyö toimii jouhevasti molemmin puolin. Seuran henkilökunnalla ja joukkueella on lyhyt matka maukkaalle lounaalle Old Matesiin Tammelan Stadionin läheisyydessä. Ravintola toimii myös hyvänä kokoontumispaikkana kannattajillemme vaikkapa ennen siirtymistä stadionille Ilveksen otteluita katselemaan, kommentoi Ilves Edustus Oy:n asiakas- ja myyntivastaava Timo Mattila.

Ilveksen ja Old Matesin yhteistyön myötä hyökkääjä Roope Riskistä tulee ravintolan kummipelaaja. Kumppanuus tarjoaa Old Matesille myös näkyvyyttä Tammelan Stadionin LED-mainospinnoilla Ilveksen Veikkausliiga-otteluissa.

– On hienoa, että saimme huippuluokan ammattilaisen kummipelaajaksemme. Roope edustaa juuri niitä asioita, joita me Old Matesissa arvostamme: ammattitaitoa, intohimoa lajiin sekä reilun annoksen ruokahalua ja huumorintajua. Toivotamme kaikki jalkapallon ystävät tervetulleiksi Old Matesiin ja toivomme Roopelle sekä Ilvekselle menestystä tälle kaudelle, sanoo Old Matesin markkinoinnista vastaava Marcus Merkl.

Old Mates Tampere

Juomaa, ruokaa, sporttia sekä aitoa brittipubitunnelmaa. oldmates.fi/tampere