Ilveksen vierailu Taysin Lasten ja nuorten sairaalassa

Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen pelaajat Lauri Ala-Myllymäki ja Noel Hasa vierailivat yhdessä Ilveksen naisten pelaajien Stina Virkkala sekä Nelly Lehtilän kanssa Taysin Lasten ja nuorten sairaalassa. Mukana vierailulla oli myös lasten rakastama Ilves-maskotti ”Ipa”.

Vierailun aikana pelaajat ja Ipa kohtasivat lapsipotilaita Lasten ja nuorten sairaalan eri osastoilla, jakoivat nimikirjoituksilla varustettuja pelaajakortteja sekä lippuja niin Veikkausliigan Ilves – KuPS otteluun kuin Kansallisen Liigan Ilves – KuPS sekä tämänpäiväiseen Ilves – HPS otteluun.

Vierailu sairaalalla oli lämminhenkinen. Vaikkei jokainen pieni potilas ollutkaan jalkapallon ystävä, vieraat sairaala-arjen keskellä olivat silti iloinen yllätys koko perheelle. Joukkoon mahtui myös todellisia Ilves-faneja, joille pelaajien vierailu oli selkeästi todella mieluisa kokemus. Yhteisiä puheenaiheita riitti aina jalkapallosta kesälomasuunnitelmiin sekä lempi jäätelömakuihin saakka.

Kiitos Taysin Lasten ja nuorten sairaalalle sekä Lastenklinikan Kummit ry:lle vierailumme mahdollistamisesta – Nähdään taas!

Kansallisen Liigan ottelu Ilves – HPS ottelu pelataan tänään Tammelan Stadionilla klo 19:00. Hanki liput otteluun ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta.